Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Колись уже правили для кнопок перемикання етапів
зараз та сама проблема, але для:
- Універсальних блоків бізнес процесів
- кнопки процедур
скрін прикладаю
ви можете виправити загальний стиль CSS системи в цілому?
щоб не плодити однотипні завдання
[file]11509[/file]
Колись уже правили для кнопок перемикання етапів зараз та сама проблема, але для: - Універсальних блоків бізнес процесів - кнопки процедур скрін прикладаю ви можете виправити загальний стиль CSS системи в цілому? щоб не плодити однотипні завдання
Derkach Dmytriy OneBox production Співробітник писав/ла: Можна змінити кольори тексту, щоб змінити колір тексту. 1год
для продукту OneBox кориснішим зробити не налаштування, а відредагувати CSS так користувачі будуть задоволені продуктом більше, ніж зараз і продаватиме його в рази легше, тому що про користувачів буде виявлена турбота
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Можна змінити кольори тексту, щоб змінити колір тексту. 1год
[/quote]
для продукту OneBox кориснішим зробити не налаштування, а відредагувати CSS
так користувачі будуть задоволені продуктом більше, ніж зараз
і продаватиме його в рази легше, тому що про користувачів буде виявлена турбота
Легеза В'ячеслав Валеріанович iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) Співробітник ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав: для продукту OneBox кориснішим зробити не налаштування, а відредагувати CSS так користувачі будуть задоволені продуктом більше, ніж зараз і продаватиме його в рази легше, тому що про користувачів буде виявлена турбота
я відкрив скріншот і чітко все бачу на скільки мені відомо - люди з поганим зором використовують пункт обмежених можливостей у вінді (така сама штука є і на телефонах)
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ)
Співробітник
ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав:
для продукту OneBox кориснішим зробити не налаштування, а відредагувати CSS
так користувачі будуть задоволені продуктом більше, ніж зараз
і продаватиме його в рази легше, тому що про користувачів буде виявлена турбота
[/quote]
я відкрив скріншот і чітко все бачу
на скільки мені відомо - люди з поганим зором використовують пункт обмежених можливостей у вінді (така сама штука є і на телефонах)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар