Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox production Адміністратор OneBox CTO написав: немає сенсу ми зберігаємо id проекту а ви швидше за все очікуєте сортування на ім'я проекту
За id проектом та думав сортувати.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
Адміністратор
OneBox CTO написав:
немає сенсу
ми зберігаємо id проекту
а ви швидше за все очікуєте сортування на ім'я проекту
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production Адміністратор OneBox CTO написав: немає сенсу ми зберігаємо id проекту а ви швидше за все очікуєте сортування на ім'я проекту
ага) а решта 99% користувачів поставлять БАГ і скажуть а чому я бачу проект з буквою Ю сам 1й у списку адже перша буква алфавіту А - ось і сиди потім і милицею багатовимірні масиви по мільйону ітерацій є речі які продумані та зроблені так спеціально та міняти їх я не збираюся
[quote]
Корнєв Михайло
Клієнт
Ergo написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
Адміністратор
OneBox CTO написав:
немає сенсу
ми зберігаємо id проекту
а ви швидше за все очікуєте сортування на ім'я проекту
[/quote]
[/quote]
ага)
а решта 99% користувачів поставлять БАГ і скажуть а чому я бачу проект з буквою Ю сам 1й у списку адже перша буква алфавіту А - ось і сиди потім і милицею багатовимірні масиви по мільйону ітерацій
є речі які продумані та зроблені так спеціально та міняти їх я не збираюся
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар