Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Може у вас проблема в тому, що у вас в системі налаштовані паспорти, коли продукт 446 складається з себе, але в інших кількостях? https://ergo.crm-onebox.com/app/passports/26/edit/ Власне в цьому і причина того, що у вас відбувається – заміна згідно з паспортом. Коректно заповнюватимете паспорти - коректно працюватимете.
Може у вас проблема в тому, що у вас в системі налаштовані паспорти, коли продукт 446 складається з себе, але в інших кількостях? https://ergo.crm-onebox.com/app/passports/26/edit/
Власне в цьому і причина того, що у вас відбувається – заміна згідно з паспортом. Коректно заповнюватимете паспорти - коректно працюватимете.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Може у вас проблема в тому, що у вас в системі налаштовані паспорти, коли продукт 446 складається з себе, але в інших кількостях? https://ergo.crm-onebox.com/app/passports/26/edit/ Власне в цьому і причина того, що у вас відбувається – заміна згідно з паспортом. Коректно заповнюватимете паспорти - коректно працюватимете.
Чому ви згадали паспорт? я питаю про комплекти. це хіба одне й те саме?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Може у вас проблема в тому, що у вас в системі налаштовані паспорти, коли продукт 446 складається з себе, але в інших кількостях? https://ergo.crm-onebox.com/app/passports/26/edit/
Власне в цьому і причина того, що у вас відбувається – заміна згідно з паспортом. Коректно заповнюватимете паспорти - коректно працюватимете.
[/quote]
Чому ви згадали паспорт?
я питаю про комплекти. це хіба одне й те саме?
Помилився. У дії розгортання спрацьовує логіка з розрахунку вихідного згортаючи 1 шт - от і виходить що вихідних було 3 і 2 - їх відповідно і помножило на 5 шт. А ви згортаєте 3 та 2 одиниці в комплект, записуючи що підсумково нового комплейту у вас вийде 5 шт. Ця настройка підсумовування не розрахована на коректну взаємодію з процесом розгортання. В ідеалі дана логіка має працювати так: - з 3 та 2 комплектуючих ви робите 1 комплект - міняєте йому кількість на 2 - розвертаєте на комплектуючі на 6 і 4 шт відповідно Якщо ви хочете запропонувати коректну логіку роботи при налаштуванні підсумовування вище - складіть опис логіки роботи - я оціню доопрацювання змін.
Помилився.
У дії розгортання спрацьовує логіка з розрахунку вихідного згортаючи 1 шт - от і виходить що вихідних було 3 і 2 - їх відповідно і помножило на 5 шт.
А ви згортаєте 3 та 2 одиниці в комплект, записуючи що підсумково нового комплейту у вас вийде 5 шт. Ця настройка підсумовування не розрахована на коректну взаємодію з процесом розгортання.
В ідеалі дана логіка має працювати так:
- з 3 та 2 комплектуючих ви робите 1 комплект
- міняєте йому кількість на 2
- розвертаєте на комплектуючі на 6 і 4 шт відповідно
Якщо ви хочете запропонувати коректну логіку роботи при налаштуванні підсумовування вище - складіть опис логіки роботи - я оціню доопрацювання змін.
В ідеалі дана логіка має працювати так: - з 3 та 2 комплектуючих ви робите 1 комплект - міняєте йому кількість на 2 - розвертаєте на комплектуючі на 6 і 4 шт відповідно
тільки я собі не уявляю, де таку логіку з множенням можна застосувати? що в бізнесі потрібно множити згортаючи та розвертаючи? ці функції є у паспортах, або у формулах. а ось простого об'єднання товарів у групу товарів – наскільки я знаю у боксі немає. Не уявляю, які завдання може вирішувати запропонована вами логіка роботи згортання/розгортання.
Якщо ви хочете запропонувати коректну логіку роботи при налаштуванні підсумовування вище - складіть опис логіки роботи - я оціню доопрацювання змін.
Справа не в доопрацюванні, а просто в логіці роботи функції. Ідея в тому, що слова "згортати" і "розгортати" - за своїм змістом мені нагадують щось на зразок zip архіву. Зважаючи на те, що ніяких інструкцій немає, то проста логіка мені підказують ось які варіанти. Примноження мені навіть на думку не спадало. Для роботи мені підійшли б такі варіанти як зображені на схемах.
[quote]
[/quote]
тільки я собі не уявляю, де таку логіку з множенням можна застосувати? що в бізнесі потрібно множити згортаючи та розвертаючи? ці функції є у паспортах, або у формулах. а ось простого об'єднання товарів у групу товарів – наскільки я знаю у боксі немає. Не уявляю, які завдання може вирішувати запропонована вами логіка роботи згортання/розгортання.
[quote]
[/quote]
Справа не в доопрацюванні, а просто в логіці роботи функції. Ідея в тому, що слова "згортати" і "розгортати" - за своїм змістом мені нагадують щось на зразок zip архіву. Зважаючи на те, що ніяких інструкцій немає, то проста логіка мені підказують ось які варіанти.
Примноження мені навіть на думку не спадало. Для роботи мені підійшли б такі варіанти як зображені на схемах.
В ідеалі дана логіка має працювати так: - з 3 та 2 комплектуючих ви робите 1 комплект - міняєте йому кількість на 2 - розвертаєте на комплектуючі на 6 і 4 шт відповідно
я зрозумів, що ви маєте на увазі. обміркував кілька прикладів, де це могло бути використане. логіка в цьому після вашого пояснення є. але своє завдання я не можу вирішити через цю функцію.
[quote]
[/quote]
я зрозумів, що ви маєте на увазі. обміркував кілька прикладів, де це могло бути використане. логіка в цьому після вашого пояснення є.
але своє завдання я не можу вирішити через цю функцію.
я зрозумів, що ви маєте на увазі. обміркував кілька прикладів, де це могло бути використане. логіка в цьому після вашого пояснення є. але своє завдання я не можу вирішити через цю функцію.
:(
[quote]
я зрозумів, що ви маєте на увазі. обміркував кілька прикладів, де це могло бути використане. логіка в цьому після вашого пояснення є.
[/quote]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
виходить, що комплект працює так само як і паспорт? чому вони тоді називаються по-різному? може є ще якась відмінність? чи можна додати налаштування, щоб не відбувалося множення під час розгортання?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
виходить, що комплект працює так само як і паспорт? чому вони тоді називаються по-різному? може є ще якась відмінність?
чи можна додати налаштування, щоб не відбувалося множення під час розгортання?
виходить, що комплект працює так само як і паспорт? чому вони тоді називаються по-різному? може є ще якась відмінність?
Логіки частково схожі. За паспортом дуже багато функціоналу в системі (виробництво, перевірки наявності у діях, дії прорахунку тощо)
можна, налаштування займе 1ч
[quote]
[/quote]
Логіки частково схожі. За паспортом дуже багато функціоналу в системі (виробництво, перевірки наявності у діях, дії прорахунку тощо)
[quote]
[/quote]
можна, налаштування займе 1ч
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар