Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Існує блок інтерфейсу Останні БП клієнта [file]10359[/file]
Там є налаштування для записування суми значень знайдених процесів [file]10360[/file]
Це налаштування спрацьовує лише тоді, коли я відкриваю процес
Чи можна зробити, щоб значення записувалися в додаткові поля процесу при його оновленні? Я використовую дію "Оновити процес" [file]10361[/file]
Скільки займе доопрацювання?
Існує блок інтерфейсу Останні БП клієнта Там є налаштування для записування суми значень знайдених процесів Це налаштування спрацьовує лише тоді, коли я відкриваю процес Чи можна зробити, щоб значення записувалися в додаткові поля процесу при його оновленні? Я використовую дію "Оновити процес" Скільки займе доопрацювання?
Чи можна зробити, щоб значення записувалися в додаткові поля процесу при його оновленні? Я використовую дію "Оновити процес"
Ні, бо це автоматизація (дія) - а блок інтерфейсу.
Можу запропонувати доопрацювання дії на етап (можете вивести на процедуру), яке шукає процеси в БП /статусах по клієнту процесу у зазначеній кількості, а також мультиналаштування "які поля в яке поле підсумовувати" - така дія займе в реалізації 3ч
[quote]
Чи можна зробити, щоб значення записувалися в додаткові поля процесу при його оновленні? Я використовую дію "Оновити процес"
[/quote]
Ні, бо це автоматизація (дія) - а блок інтерфейсу.
[quote]
[/quote]
Можу запропонувати доопрацювання дії на етап (можете вивести на процедуру), яке шукає процеси в БП /статусах по клієнту процесу у зазначеній кількості, а також мультиналаштування "які поля в яке поле підсумовувати" - така дія займе в реалізації 3ч
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар