Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
У мене з'явився незрозумілий баг.
Є етап "Відправлений НП (Архівний етап)", який нещодавно я перестав використовувати (в ньому всі дії відключені) і замість нього почав використовувати етап "У дорозі" (див. Картинка 1).
І раніше, на цей етап (Надіслано НП (Архівний етап)) переходили процеси за допомогою дії "Перевести бізнес-процес у цей етап, якщо етап нової пошти змінився" та статусу "Відправлення у місці...", а зараз ця дія поставив на етап "У дорозі".
Підкажіть, чому процес проходить цей етап, хоча на нього нічого не посилається?
[file]9971[/file]
Добридень! У мене з'явився незрозумілий баг. Є етап "Відправлений НП (Архівний етап)", який нещодавно я перестав використовувати (в ньому всі дії відключені) і замість нього почав використовувати етап "У дорозі" (див. Картинка 1). І раніше, на цей етап (Надіслано НП (Архівний етап)) переходили процеси за допомогою дії "Перевести бізнес-процес у цей етап, якщо етап нової пошти змінився" та статусу "Відправлення у місці...", а зараз ця дія поставив на етап "У дорозі". Підкажіть, чому процес проходить цей етап, хоча на нього нічого не посилається?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Це б "одноразова акція" чи таке відбувається постійно в даному БП і зараз?
Максиме, ні, це не одноразова ситуація. Таке виникає з кожним замовленням. Ось посилання на список відфільтрованих замовлень - https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/?dumpHash=&objectsFromName=&... 30+00%3A00&filtercdateto=&filterdelivery=1&filterpayment=&filterpassedstatuses=1&statusid%5B%5D=111&filterproductname=filterdateplanfrom=&filterdateplanto=&filtercustomstatusoplati20=&filtercustomostavlenot=
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Це б "одноразова акція" чи таке відбувається постійно в даному БП і зараз?
[/quote]
Максиме, ні, це не одноразова ситуація. Таке виникає з кожним замовленням.
Ось посилання на список відфільтрованих замовлень - https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/?dumpHash=&objectsFromName=&filtershowprocess=onlyopen&filterclientid%5B%5D=&filtermanagersid=&filterproductid=&filtercity=&filtercdatefrom= 30+00%3A00&filtercdateto=&filterdelivery=1&filterpayment=&filterpassedstatuses=1&statusid%5B%5D=111&filterproductname=filterdateplanfrom=&filterdateplanto=&filtercustomstatusoplati20=&filtercustomostavlenot=
Погляньте зараз, чи буде повторюватися. В основі було збережено налаштування переходу по дії НП - я взяв це питання на обговорення з керівництвом для реалізації захисту.
Погляньте зараз, чи буде повторюватися.
В основі було збережено налаштування переходу по дії НП - я взяв це питання на обговорення з керівництвом для реалізації захисту.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Погляньте зараз, чи буде повторюватися. В основі було збережено налаштування переходу по дії НП - я взяв це питання на обговорення з керівництвом для реалізації захисту.
Вчорашні процеси перейшли на потрібний етап. На етап "Надіслано НП (Архівний етап)" вже не переходили. Дякую.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Погляньте зараз, чи буде повторюватися.
В основі було збережено налаштування переходу по дії НП - я взяв це питання на обговорення з керівництвом для реалізації захисту.
[/quote]
Вчорашні процеси перейшли на потрібний етап.
На етап "Надіслано НП (Архівний етап)" вже не переходили.
Дякую.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар