Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Можливо тому що автором коментаря є користувач який перемикає етап?
Якщо тобі потрібно вказати щоб для змінних використовувало клієнта процессу у вказанній дії - можна реалізувати налаштування за 1 годину
Можливо тому що автором коментаря є користувач який перемикає етап?
Якщо тобі потрібно вказати щоб для змінних використовувало клієнта процессу у вказанній дії - можна реалізувати налаштування за 1 годину
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Якщо тобі потрібно вказати щоб для змінних використовувало клієнта процессу у вказанній дії - можна реалізувати налаштування за 1 годину
Емммм
моя думка, що перемінна в будь-якій дії має працювати за однаковою логікою виявляється, що я помиляюся й це окрема доробка
дякую щиро
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
[/quote]
Емммм
моя думка, що перемінна в будь-якій дії має працювати за однаковою логікою
виявляється, що я помиляюся й це окрема доробка
дякую щиро
Легеза Вячеслав iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а: моя думка, що перемінна в будь-якій дії має працювати за однаковою логікою
скільки людей - стільки і думок
ми часто формуємо свої думки на основі своїх потреб - і якщо подібні моменти виправляти як помилки - то завтра з'явиться інший клієнт, в якого налаштована дія не на клієнта процессу - і буде вимагати повернути як було - і хто тоді правий?)
в дії конкретно вказано хто буде автором коментаря - і він береться для формування змінних
[quote]
Легеза Вячеслав
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а:
[/quote]
ми часто формуємо свої думки на основі своїх потреб - і якщо подібні моменти виправляти як помилки - то завтра з'явиться інший клієнт, в якого налаштована дія не на клієнта процессу - і буде вимагати повернути як було - і хто тоді правий?)
в дії конкретно вказано хто буде автором коментаря - і він береться для формування змінних
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а:
Легеза Вячеслав iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а: моя думка, що перемінна в будь-якій дії має працювати за однаковою логікою
виглядає, як виправдання недоопрацьованої логіки з використання перемінних за однаковим алгоритмом для всіх дій я теж помиляюся й на жаль не завжди визнаю свої помилки, хоча й стараюся це робити
але це теж позиція
дякую щиро за розгорнутий коментар
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
Легеза Вячеслав
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а:
[/quote]
[/quote]
виглядає, як виправдання недоопрацьованої логіки з використання перемінних за однаковим алгоритмом для всіх дій
я теж помиляюся й на жаль не завжди визнаю свої помилки, хоча й стараюся це робити
але це теж позиція
дякую щиро за розгорнутий коментар
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: в дії конкретно вказано хто буде автором коментаря - і він береться для формування змінних
Спробував використати ось це налаштування в дії За тою логікою, яку я зараз почув виглядає, що мала б використовуватися перемінна правильно.
Але Ні, не спрацювало На жаль нічого не змінилося, хоча автором коментаря начебто й став Клієнт
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[/quote]
Спробував використати ось це налаштування в дії
За тою логікою, яку я зараз почув виглядає, що мала б використовуватися перемінна правильно.
Але Ні, не спрацювало
На жаль нічого не змінилося, хоча автором коментаря начебто й став Клієнт
[file]23758[/file]
[file]23759[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар