1b.app
Скопійоване посилання -

Індикатори. Цікаво, яка була ідея розробника, коли додавали цю функцію?

У налаштуваннях конструктора бізнес-процесів є пункт Індикатори.
Цікаво, яка була ідея розробника, коли додавали цю функцію?

Знайшов дві пов'язані дії:
1. Вказати індикатори процесу в залежності від виконання умов
2. Прибрати індикатори процесу

Також є поле Індикатори, яке можемо виводити в інтерфейсі

А ще поля, пов'язані з індикаторами можна виводити в таблицю відображення процесів.

Наведіть приклади, будь ласка, як можна використовувати індикатори і яка від цього практична користь.
Як скористатися функцією в наявних проєктах, щоб отримати максимальну користь?
Вячеслав Легеза

Відповіді:

Olmonic Olmonic
Інтегратор OneBox
Іменна ліцензія
Можна використовувати, наприклад , якщо користувач на якомусь етапі сформував накладну та відправив клієнту , на це встановити індікатор .
У списку процесів можна побачити що документ вже сформован ( або надіслан) , та також це можна побачити в процесі.
Дуже корисна штука, не обов'язково створювати безлич етапів в БП , а просто додавати індикатори.
Це моє бачення використання індікаторів :)
29.09.2024, 20:37
Інтегратор CRM+ERP. Компания Olmonic

Легеза Вячеслав iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ)
ФОП Легеза В.В.
Іменна ліцензія
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача

Olmonic писал/а:
Можна використовувати, наприклад , якщо користувач на якомусь етапі сформував накладну та відправив клієнту , на це встановити індікатор .
У списку процесів можна побачити що документ вже сформован ( або надіслан) , та також це можна побачити в процесі.
Дуже корисна штука, не обов'язково створювати безлич етапів в БП , а просто додавати індикатори.
Це моє бачення використання індікаторів :)

Дякую щиро

Цікаво, чи пробували використовувати декілька індикаторів одночасно?
Чи це перенавантажує інформацією?
30.09.2024, 09:41
Вячеслав Легеза

ну у тебе в БП зазвичай 2-3, ну може бути 4 ключові етапи на яких його варто поставити. Якщо буде більше 1-2-3 я думаю, що буде вже каша і ніхто на них не орієнтуватиметься
30.09.2024, 09:46
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар