Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
у діях бізнес-процесів не відображаються деякі налаштування
Наприклад: https://prnt.sc/YMCoxgLb4TEz
Такі аномалії не лише в одній дії. Вони зустрічаються у різних діях. Проблема спостерігається постійно. Що із цим робити? Баг?
бокс: crm.sportmarket.ua
у діях бізнес-процесів не відображаються деякі налаштування Наприклад: https://prnt.sc/YMCoxgLb4TEz Такі аномалії не лише в одній дії. Вони зустрічаються у різних діях. Проблема спостерігається постійно. Що із цим робити? Баг? бокс: crm.sportmarket.ua
Вибачаюсь за можливо дурне питання, до кого звертатися з цим питанням? Я якщо чесно восьмий рік не розумію, хто за що в OneBox відповідає. :) Кому написати?
Вибачаюсь за можливо дурне питання, до кого звертатися з цим питанням?
Я якщо чесно восьмий рік не розумію, хто за що в OneBox відповідає. :)
Кому написати?
Тіндік Максим Вадимович OneBox production написав: Якщо у вас є персональний інтегратор/техпідтримка, то до них. Інакше – форум.
Так от начебто і написав на форум. Чи потрібно шукати хтось займається техпідтримкою? Техпідтримка це, напевно, ті, кому гроші платимо кожен місяць за бокс? Стало все ще незрозуміліше. :)
[quote]
Тіндік Максим Вадимович
OneBox production написав:
Якщо у вас є персональний інтегратор/техпідтримка, то до них.
Інакше – форум.
[/quote]
Так от начебто і написав на форум. Чи потрібно шукати хтось займається техпідтримкою? Техпідтримка це, напевно, ті, кому гроші платимо кожен місяць за бокс?
Стало все ще незрозуміліше. :)
Потяко Дмитро Олександрович написав: Так от начебто і написав на форум.
Начебто і вирішили вашу проблему. Я не розумію суті питання, коли ваше питання вирішене.
[quote]
Потяко Дмитро Олександрович написав:
Так от начебто і написав на форум.
[/quote]
Начебто і вирішили вашу проблему.
Я не розумію суті питання, коли ваше питання вирішене.
вибачаюсь, прочитав дослівно ваше повідомлення і зрозумів, що потрібно оновити систему для вирішення. Я не зрозумів, що саме ви і оновили її. Перевірив. Тепер все прибл. Дякую. закриваємо.
вибачаюсь, прочитав дослівно ваше повідомлення і зрозумів, що потрібно оновити систему для вирішення. Я не зрозумів, що саме ви і оновили її. Перевірив. Тепер все прибл. Дякую. закриваємо.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар