Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Суть:
Є бізнес процес "Корпоративні замовлення" (app/workflowtype-korporativnie-zakazi/) у карточці якого є поле з інформацією по клієнту "Джерело клієнта" user.user_sourceid (звідки клієнт прийшов). Хотіли зробити так щоб у панелі фільтрації по замовленням був цей рядок, але можливо додати лише "Всі джерела" sourceid=, які включають в себе в першу чергу звідки прийшло замовлення (а не сам клієнт). Поле "Джерело клієнта" вноситься в карточці контакту.
Питання:
Чи можливо все ж додати його у поле для фільтрації?
[file]22515[/file]
[file]22516[/file]
Суть: Є бізнес процес "Корпоративні замовлення" (app/workflowtype-korporativnie-zakazi/) у карточці якого є поле з інформацією по клієнту "Джерело клієнта" user.user_sourceid (звідки клієнт прийшов). Хотіли зробити так щоб у панелі фільтрації по замовленням був цей рядок, але можливо додати лише "Всі джерела" sourceid=, які включають в себе в першу чергу звідки прийшло замовлення (а не сам клієнт). Поле "Джерело клієнта" вноситься в карточці контакту. Питання: Чи можливо все ж додати його у поле для фільтрації?
Ви можете фільтрувати список контактів з потрібним джерелом та надсилати їх у додаток замовлень. Також можу запропонувати доопрацювати фільтр, який робитиме що Вам потрібно на сторінці замовлень, займе 1ч. Виставити рахунок?
Ви можете фільтрувати список контактів з потрібним джерелом та надсилати їх у додаток замовлень. Також можу запропонувати доопрацювати фільтр, який робитиме що Вам потрібно на сторінці замовлень, займе 1ч. Виставити рахунок?
let him cook OneBox production написав: Ви можете фільтрувати список контактів з потрібним джерелом та надсилати їх у додаток замовлень. Також можу запропонувати доопрацювати фільтр, який робитиме що Вам потрібно на сторінці замовлень, займе 1ч. Виставити рахунок?
дайте відповідь, будь ласка
[quote]
let him cook
OneBox production написав:
[/quote]
дайте відповідь, будь ласка
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар