Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день!
Побажання до покращення. В роботі з діями стало супер зручно, що є можливість додати коментар до неї, але через те, що опис дії і коммент до дії мають одникові шрифти, ці два значення зливаються [file]19776[/file] . Чи є можливість їх розділити шрифтами? Дякую
Добрий день! Побажання до покращення. В роботі з діями стало супер зручно, що є можливість додати коментар до неї, але через те, що опис дії і коммент до дії мають одникові шрифти, ці два значення зливаються . Чи є можливість їх розділити шрифтами? Дякую
можна у самій підказці прописувати як вам потрібно, використовуючи стилі за типом
можна у самій підказці прописувати як вам потрібно, використовуючи стилі за типом
[file]19780[/file]
[file]19781[/file]
[file]19780[/file]
[file]19781[/file]
[file]19780[/file]
[file]19781[/file]
Шатохіна Ірина писал/а: це я розумію, але витрачати на це часу більше ніж на самі налаштування, це не ок ( хотілося б, щоб це був стандарт
Зроблю різні стилі
[quote]
Шатохіна Ірина писал/а:
це я розумію, але витрачати на це часу більше ніж на самі налаштування, це не ок (
хотілося б, щоб це був стандарт
[/quote]
Зроблю різні стилі
Шатохіна Ірина писал/а: це я розумію, але витрачати на це часу більше ніж на самі налаштування, це не ок ( хотілося б, щоб це був стандарт
Зроблю різні стилі
дуже дякую чекатиму
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production писал/а:
[quote]
Шатохіна Ірина писал/а:
це я розумію, але витрачати на це часу більше ніж на самі налаштування, це не ок (
[/quote]
Зроблю різні стилі
[/quote]
дуже дякую
чекатиму
Зроблю різні стилі
дуже дякую чекатиму
Додав. Буде як на знімку екрану
[quote]
Шатохіна Ірина писал/а:
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production писал/а:
[quote]
Шатохіна Ірина писал/а:
[/quote]
Зроблю різні стилі
[/quote]
дуже дякую
чекатиму
[/quote]
Додав. Буде як на знімку екрану
[file]19826[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар