Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Xprinter XP-DT-420B Термо Принтер этикеток и чеков 108мм USB
Є шаблон:
- чеків
- стікерів
Є принтер с шириною стрічки 108 мм
Треба роздруковувати на цьому принтері ці документи.
Питання:
Скільки будуть коштувати роботи.
Принтер для налаштування надамо.
Xprinter XP-DT-420B Термо Принтер этикеток и чеков 108мм USB
Є шаблон: - чеків - стікерів Є принтер с шириною стрічки 108 мм Треба роздруковувати на цьому принтері ці документи.
Питання: Скільки будуть коштувати роботи. Принтер для налаштування надамо.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Суханицкий Андрей ВАНБОКС КОРП писал/а: Ти знаєш де я працюю, звертайся туди. Я би, насправді, не хотів займатись цим гемороєм
дякую відправив
оскільки від цього рішення залежить, чи вирішить Клієнт переводити менеджерів з продажів з 1с на OneBo
[quote]
Суханицкий Андрей
ВАНБОКС КОРП писал/а:
Ти знаєш де я працюю, звертайся туди. Я би, насправді, не хотів займатись цим гемороєм
[/quote]
дякую
відправив
оскільки від цього рішення залежить, чи вирішить Клієнт переводити менеджерів з продажів з 1с на OneBo
Суханицкий Андрей ВАНБОКС КОРП писал/а: Ти знаєш де я працюю, звертайся туди. Я би, насправді, не хотів займатись цим гемороєм
дякую відправив
цікаво, але ми змогли налаштувати друк чека використовували HTML-шаблон, який генерує зараз 1С і все вийшло дуже гарно й на місцях
тобто пропозиція, яку так і не надіслали, вже не актуальна дякую
[quote]
Легеза Вячеслав Валерианович
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а:
[quote]
Суханицкий Андрей
ВАНБОКС КОРП писал/а:
Ти знаєш де я працюю, звертайся туди. Я би, насправді, не хотів займатись цим гемороєм
[/quote]
дякую
відправив
[/quote]
цікаво, але ми змогли налаштувати друк чека
використовували HTML-шаблон, який генерує зараз 1С
і все вийшло дуже гарно й на місцях
тобто пропозиція, яку так і не надіслали, вже не актуальна
дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар