Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Бокс клієнта: https://crm.kidzaza.com.ua/
Виникла проблема. Чому зі стандартного поля описів (description) перестали передаватися теги в API, хоча вихідний код їх містить: [file]5081[/file] -> image.png? Раніше все було добре, а зараз ми просто отримуємо текст одним абзацом.
Наприклад, з додатковим полем для українських описів (opisaniapisi112) все нормально і зараз. Вихідний код і результат: [file]5082[/file] ->
Добрий день. Бокс клієнта: https://crm.kidzaza.com.ua/ Виникла проблема. Чому зі стандартного поля описів (description) перестали передаватися теги в API, хоча вихідний код їх містить: -> image.png? Раніше все було добре, а зараз ми просто отримуємо текст одним абзацом. Наприклад, з додатковим полем для українських описів (opisaniapisi112) все нормально і зараз. Вихідний код і результат: ->
Юнгер Ірина написав: Раніше все було добре, а зараз ми просто отримуємо текст одним абзацом.
Якщо у вас не було включено спеціальну конфігурацію - так працювало завжди. Тільки в 2016 році було реалізовано можливість встановлення нашими співробітниками можливості отримання в REST API продуктів та їх опису з тегами html-розмітки. Власне я включив цю конфігурацію для цього проекту.
[quote]
Юнгер Ірина написав:
Раніше все було добре, а зараз ми просто отримуємо текст одним абзацом.
[/quote]
Якщо у вас не було включено спеціальну конфігурацію - так працювало завжди.
Тільки в 2016 році було реалізовано можливість встановлення нашими співробітниками можливості отримання в REST API продуктів та їх опису з тегами html-розмітки.
Власне я включив цю конфігурацію для цього проекту.
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Якщо у вас не було включено спеціальну конфігурацію - так працювало завжди. Тільки в 2016 році було реалізовано можливість встановлення нашими співробітниками можливості отримання в REST API продуктів та їх опису з тегами html-розмітки. Власне я включив цю конфігурацію для цього проекту.
Дякую, перевіримо. Раніше все було гаразд – теги отримували.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Якщо у вас не було включено спеціальну конфігурацію - так працювало завжди.
Тільки в 2016 році було реалізовано можливість встановлення нашими співробітниками можливості отримання в REST API продуктів та їх опису з тегами html-розмітки.
Власне я включив цю конфігурацію для цього проекту.
[/quote]
Дякую, перевіримо. Раніше все було гаразд – теги отримували.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар