Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
ймовірно, запит виглядає не так. Дайте реальний приклад, по ньому буде зрозуміліше.
Artem написав: Бажано реалізувати функціонал що я прикріплюю файл який існує фізично, а не посилання на нього
Можу запропонувати приймати base64 вміст файлу. Займе 3 години.
[quote]
Artem написав:
"files": [
"link_img",
"link_img"
],
[/quote]
ймовірно, запит виглядає не так. Дайте реальний приклад, по ньому буде зрозуміліше.
[quote]
Artem написав:
Бажано реалізувати функціонал що я прикріплюю файл який існує фізично, а не посилання на нього
[/quote]
Artem написав: Бажано реалізувати функціонал що я прикріплюю файл який існує фізично, а не посилання на нього
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
[quote]
Artem написав:
"files": [
"link_img",
"link_img"
],
[/quote]
[quote]
Artem написав:
Бажано реалізувати функціонал що я прикріплюю файл який існує фізично, а не посилання на нього
[/quote]
[/quote]
[file]24139[/file]
на перший погляд все бл. Прикладіть цей json зі скріна як файл сюди і дайте посилання на користувача під яким робите запит (я візьму його токен). Я спробую зробити запит під цим користувачем і зможу зрозуміти що точно не так.
на перший погляд все бл. Прикладіть цей json зі скріна як файл сюди і дайте посилання на користувача під яким робите запит (я візьму його токен). Я спробую зробити запит під цим користувачем і зможу зрозуміти що точно не так.
Файли з'являються але їх неможливо відкрити, навіть якщо їх завантажити, ще прикладу скрін як виглядає файл коли його грузиш вручну через сайт а не API
[quote]
[file]24141[/file]
[file]24142[/file]
[file]24143[/file]
шнурок
[file]24141[/file]
[file]24142[/file]
[file]24143[/file]
OneBox production написав:
[file]24141[/file]
[file]24142[/file]
[file]24143[/file]
True та False поміняйте на true та false
[file]24141[/file]
[file]24142[/file]
[file]24143[/file]
[/quote]
[file]24141[/file]
[file]24142[/file]
[file]24143[/file]
Файли з'являються але їх неможливо відкрити, навіть якщо їх завантажити, ще прикладу скрін як виглядає файл коли його грузиш вручну через сайт а не API
[file]24141[/file]
[file]24142[/file]
[file]24143[/file]
[file]24141[/file]
[file]24142[/file]
[file]24143[/file]
[file]24141[/file]
[file]24142[/file]
[file]24143[/file]
[file]24141[/file]
[file]24142[/file]
[file]24143[/file]
[quote]
шнурок
дайте посилання на процес у який вони додалися я подивлюся що можна зробити, можливо там не вистачає mimetype
[/quote]
https://testapifivverbot.1b.app/84/
шнурок OneBox production писал/а: дайте посилання на процес у який вони додалися я подивлюся що можна зробити, можливо там не вистачає mimetype
Ну что?
[quote]
шнурок
дайте посилання на процес у який вони додалися я подивлюся що можна зробити, можливо там не вистачає mimetype
[/quote]
Ну что?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар