Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У мене є запит на API для створення операції (додаток нижче), проблема в тому, що вони йдуть у вкладі Issue, а я хотів би додавати їх до вкладки CRM
Запит:
data = [
{
"workflowid": 1,
"statusid": 1,
"name": "text",
"content": "text",
"client": {
"name": "Text",
"namelast": "Прізвище",
"namemiddle": "По батькові",
"phones": ["+phone"],
"findbyArray": ["phone"],
"returnwithoutupdate": True,
"showerrorafterfind": False
},
"clientaddress": "м. text, вул. text, 1",
"delivery": "новапошта",
"payment": "cash",
"currency": "UAN",
"products": [
{
"productinfo": {
"name": "text"
},
"count": "1",
"price": "325500"
}
]
}
]
У мене є запит на API для створення операції (додаток нижче), проблема в тому, що вони йдуть у вкладі Issue, а я хотів би додавати їх до вкладки CRM Запит: data = [ { "workflowid": 1, "statusid": 1, "name": "text", "content": "text", "client": { "name": "Text", "namelast": "Прізвище", "namemiddle": "По батькові", "phones": ["+phone"], "findbyArray": ["phone"], "returnwithoutupdate": True, "showerrorafterfind": False }, "clientaddress": "м. text, вул. text, 1", "delivery": "новапошта", "payment": "cash", "currency": "UAN", "products": [ { "productinfo": { "name": "text" }, "count": "1", "price": "325500" } ] } ]
Доброго дня. API запит ніяк не впливає на відображення в додатку CRM - ви в запиті передає workflowid яким регулюється бізнес-процес в якому створити процес (а у БП є свій тип). А в додатку/способі відображення CRM вам необхідно в налаштуваннях вказати процеси, що відображаються, зокрема /app/crm/showwf/settings-main/
Доброго дня.
API запит ніяк не впливає на відображення в додатку CRM - ви в запиті передає workflowid яким регулюється бізнес-процес в якому створити процес (а у БП є свій тип).
А в додатку/способі відображення CRM вам необхідно в налаштуваннях вказати процеси, що відображаються, зокрема /app/crm/showwf/settings-main/
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар