Добрий день мій бокс перестав логінитися по збереженому паролю. Змін паролю точно не проводилось, прошу допомогти виправити. https://shopping.vstup.kiev.ua/
Добрий день мій бокс перестав логінитися по збереженому паролю. Змін паролю точно не проводилось, прошу допомогти виправити. https://shopping.vstup.kiev.ua/
Добрый день! Пароль сохраняется на стороне браузера - вы можете как вариант в разделе безопасности проверить ваш пароль. Или же сбросить кэш и куки браузера и сохранить пароль заново.
Мы не можем управлять данными вашего браузера
Добрый день!
Пароль сохраняется на стороне браузера - вы можете как вариант в разделе безопасности проверить ваш пароль.
Или же сбросить кэш и куки браузера и сохранить пароль заново.
Мы не можем управлять данными вашего браузера
Дякую. Але що це за розділ безпеки, про який я не знаю? Я маю на увазі, що змінився пароль до мого бокса і я його не міняв. Крім мене доступ до системи мають ще фахівці OneBox. Можливо робили щось в системі і поміняли. Таке уже було не раз, тому прошу змінити і дати новий.
Дякую. Але що це за розділ безпеки, про який я не знаю?
Я маю на увазі, що змінився пароль до мого бокса і я його не міняв. Крім мене доступ до системи мають ще фахівці OneBox.
Можливо робили щось в системі і поміняли. Таке уже було не раз, тому прошу змінити і дати новий.
Петренко Андрей Валериевич писал/а: Дякую. Але що це за розділ безпеки, про який я не знаю? Я маю на увазі, що змінився пароль до мого бокса і я його не міняв. Крім мене доступ до системи мають ще фахівці OneBox. Можливо робили щось в системі і поміняли. Таке уже було не раз, тому прошу змінити і дати новий.
это единственная категория под которую подпадает Ваш топик
доступа будут отправлены на Вашу почту
[quote]
Петренко Андрей Валериевич писал/а:
Дякую. Але що це за розділ безпеки, про який я не знаю?
Я маю на увазі, що змінився пароль до мого бокса і я його не міняв. Крім мене доступ до системи мають ще фахівці OneBox.
Можливо робили щось в системі і поміняли. Таке уже було не раз, тому прошу змінити і дати новий.
[/quote]
это единственная категория под которую подпадает Ваш топик
доступа будут отправлены на Вашу почту
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий