Оставьте сообщение в этой теме и вам откроются контакты пользователя
В доступних змінних для передачі в лист є масив товарів
{|$basketsArray|}
Як з цим працювати?
Ну от я хочу відправити лист клієнту і вказати всі назви і ціни товарів в замовленні - як ключі name i price використати?
В доступних змінних для передачі в лист є масив товарів {|$basketsArray|} Як з цим працювати? Ну от я хочу відправити лист клієнту і вказати всі назви і ціни товарів в замовленні - як ключі name i price використати?
якщо не помиляюся в листах це не працює, лише в документах, якщо вам потрібно в залежності від способу доставки змінювати текст, то можете просто декілька дій налаштувати і запускати їч в залежності від способу доставки
якщо не помиляюся в листах це не працює, лише в документах, якщо вам потрібно в залежності від способу доставки змінювати текст, то можете просто декілька дій налаштувати і запускати їч в залежності від способу доставки [file]17780[/file]
Мулач Марина Анатольевна SheBo писал/а: якщо не помиляюся в листах це не працює, лише в документах, якщо вам потрібно в залежності від способу доставки змінювати текст, то можете просто декілька дій налаштувати і запускати їч в залежності від способу доставки
ошибаешься
работает оно прекрасно, главное ошибок в синтаксисе не допустить
[quote]
Мулач Марина Анатольевна
SheBo писал/а:
якщо не помиляюся в листах це не працює, лише в документах, якщо вам потрібно в залежності від способу доставки змінювати текст, то можете просто декілька дій налаштувати і запускати їч в залежності від способу доставки [file]17780[/file]
[/quote]
ошибаешься
Оставьте сообщение в этой теме и вам откроются контакты пользователя
Устименко Игорь OneBox production писал/а:
Мулач Марина Анатольевна SheBo писал/а: якщо не помиляюся в листах це не працює, лише в документах, якщо вам потрібно в залежності від способу доставки змінювати текст, то можете просто декілька дій налаштувати і запускати їч в залежності від способу доставки
ошибаешься
То який-то синтексис правильний?
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production писал/а:
[quote]
Мулач Марина Анатольевна
SheBo писал/а:
[/quote]
ошибаешься
[/quote]
То який-то синтексис правильний?
[quote]
Самохович Олександр писал/а:
Наприклад, ось це як правильно записати
{|if $deliveryName=='Нова пошта'|}
text
{|endif|}
[/quote]
{|if $deliveryName=='Нова пошта'|}
test1
{|else|}
test2
{|/if|}
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий