Здравствуйте. Подключил интеграцию, ввел доступ к ЛК https://cabinet.tehnolavka.com.ua/app/horoshop/settings/index/?sortkey=urlapi&sorttype=ASC
Добавил автоматическое действие раз в час.
Товар не добавляется в хорошоп.
Подскажите что не сделал еще.
Спасибо
Ярина Интегратор писал/а: щоб працювала інтеграція, Ваш тариф на Хорошопі має включати API. припускаю, що демо-тариф його немає
Дякую за відповідь. В підтримці сказали що в демо є апі
[quote]
Ярина
Интегратор писал/а:
щоб працювала інтеграція, Ваш тариф на Хорошопі має включати API. припускаю, що демо-тариф його немає
[/quote]
Дякую за відповідь.
В підтримці сказали що в демо є апі
Бушуев Святослав Юрьевич OneBox CORP писал/а: Доброго дня! А ви синхронізували категорії? Вам необхідно в налаштуваннях категорій прописати зовнішній id
Зовнішній id був прописаний. Я одну категорію для тесту додав в експорт. Щось мені здається що менеджер сам не знає стосовно API, чи є воно в демо тарифі
[quote]
Бушуев Святослав Юрьевич
OneBox CORP писал/а:
Доброго дня! А ви синхронізували категорії? Вам необхідно в налаштуваннях категорій прописати зовнішній id [file]17362[/file]
[/quote]
Зовнішній id був прописаний. Я одну категорію для тесту додав в експорт. Щось мені здається що менеджер сам не знає стосовно API, чи є воно в демо тарифі
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий