Одномоментно перестали імпортуватись замовлення, а от користувач дублюється постійно, довелось відключити автоматизацію на імпорт. Також при створенні ТТН Нової Пошти пише помилку.
Судячи з логів, щось не так з MySQL.
Одномоментно перестали імпортуватись замовлення, а от користувач дублюється постійно, довелось відключити автоматизацію на імпорт. Також при створенні ТТН Нової Пошти пише помилку.
одно из действий на этапах у вас выдает ошибку и заказ не создается и откатывается при этом ясное дело ТТН у НП уже не откатишь
я советую вам сделать промежуточный этап без действий которые могут выдать ошибку (к примеру действие резервировать либо подобное)
для теста отключите действие Перевірити наявність продуктів на складі на стартовом этапе и проверьте
одно из действий на этапах у вас выдает ошибку и заказ не создается и откатывается при этом ясное дело ТТН у НП уже не откатишь
я советую вам сделать промежуточный этап без действий которые могут выдать ошибку (к примеру действие резервировать либо подобное)
для теста отключите действие Перевірити наявність продуктів на складі на стартовом этапе и проверьте
К Антон Юрійович писал/а: Дякую, спробував, але на жаль не вийшло - все одно не створює новий процес, навіть якщо просто вручну додаю.
выключите все действия на стартовом этапе и проверьте
[quote]
К Антон Юрійович писал/а:
Дякую, спробував, але на жаль не вийшло - все одно не створює новий процес, навіть якщо просто вручну додаю.
[/quote]
выключите все действия на стартовом этапе и проверьте
Так і зробив: новий пустий етап в бізнес-процесах, встановив його як "стартовий", зберіг. Пробую додати замовлення, натискаю "зберегти" - сторінка перезавантажується з пустими полями і тим самим клієнтом.
Так і зробив: новий пустий етап в бізнес-процесах, встановив його як "стартовий", зберіг.
Пробую додати замовлення, натискаю "зберегти" - сторінка перезавантажується з пустими полями і тим самим клієнтом.
К Антон Юрійович писал/а: Так і зробив: новий пустий етап в бізнес-процесах, встановив його як "стартовий", зберіг. Пробую додати замовлення, натискаю "зберегти" - сторінка перезавантажується з пустими полями і тим самим клієнтом.
я зашел и у меня получилось
попробуйте еще раз либо дайте скрин какая у вас ошибка
[quote]
К Антон Юрійович писал/а:
Так і зробив: новий пустий етап в бізнес-процесах, встановив його як "стартовий", зберіг.
Пробую додати замовлення, натискаю "зберегти" - сторінка перезавантажується з пустими полями і тим самим клієнтом.
[/quote]
я зашел и у меня получилось
попробуйте еще раз либо дайте скрин какая у вас ошибка
Наприклад, пробую додати замовлення вручну (скрін 1). Натискаю "Зберегти", сторінка перезавантажилась і отримую все заново (скрін 2).
У списку замовлень пусто.
Наприклад, пробую додати замовлення вручну (скрін 1).
Натискаю "Зберегти", сторінка перезавантажилась і отримую все заново (скрін 2).
У списку замовлень пусто.
[file]14707[/file]
[file]14708[/file]
видимо настройками вы загнали в бесконечное создание процессов и откат их обратно до последних значений целого числа
попробую полечить но это будет платно у вас ктото очень сильно накосячил в настройках БП
В общем я разобрался что у вас произошло
видимо настройками вы загнали в бесконечное создание процессов и откат их обратно до последних значений целого числа
попробую полечить но это будет платно у вас ктото очень сильно накосячил в настройках БП
Я сам робив і останнім часом не вносив змін. Але про створення процесів дивно чути, там максимум - запис числа у пару додаткових полів. Про які налаштування йде мова? На майбутнє не завадить знати. Якщо зручно - скидайте дані для оплатит на пошту.
Я сам робив і останнім часом не вносив змін. Але про створення процесів дивно чути, там максимум - запис числа у пару додаткових полів.
Про які налаштування йде мова? На майбутнє не завадить знати.
Якщо зручно - скидайте дані для оплатит на пошту.
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий