Виникла проблема із створенням ТТН НП (однаково вручну чи через автоматизацію). Бокс https://nosorog.crm-onebox.com/.
На сайті інтернет-магазину є можливість зробити покупку в один клік, при цьому вказавши тільки ім'я та номер телефону.
В СРМ в замовлення передається наступне наприклад:
Ім'я - Петро
Фамілія - default
...
Адреса - Україна, default 00000 default.
В теорії менеджер змінював би контакті дані (з default на реальне значення) та при переході на наступний етап створювалась ТТНка.
Однак виникає помилка - получатель не найден(На скріншоті). Ймовірно через те, що НП не приймає латиницю. Змінюємо контактні дані клієнта - помилка залишається.
Менше з тим, наводимо на фіо клієнта курсор і бачимо все тей самий default(На скріншоті).
Щоб створити ТТН доводиться створювати контактну особу вручну.
Можливо у Вас є рішення цієї проблеми?
[file]11920[/file]
[file]11921[/file]
На сайті інтернет-магазину є можливість зробити покупку в один клік, при цьому вказавши тільки ім'я та номер телефону. В СРМ в замовлення передається наступне наприклад: Ім'я - Петро Фамілія - default ... Адреса - Україна, default 00000 default.
В теорії менеджер змінював би контакті дані (з default на реальне значення) та при переході на наступний етап створювалась ТТНка. Однак виникає помилка - получатель не найден(На скріншоті). Ймовірно через те, що НП не приймає латиницю. Змінюємо контактні дані клієнта - помилка залишається. Менше з тим, наводимо на фіо клієнта курсор і бачимо все тей самий default(На скріншоті).
Щоб створити ТТН доводиться створювати контактну особу вручну. Можливо у Вас є рішення цієї проблеми?
так, це відома проблема. справді, НП не дозволяє створити ТТН без полів Імя Прізвище і телефон, то ж вони обовязково мають бути заповнені. 1) рекомендую при купівлі в 1 клік вивести і прізвище 2) в замовленні виведене поле клієнта не звязано напряму з карткою клієнта, тому відкривайте картку, змінюйте там дані, потім видаляйте клієнта процесу і додавайте його ж наново (або зробіть заміну клієнта з додполя на процедурі)
так, це відома проблема.
справді, НП не дозволяє створити ТТН без полів Імя Прізвище і телефон, то ж вони обовязково мають бути заповнені.
1) рекомендую при купівлі в 1 клік вивести і прізвище
2) в замовленні виведене поле клієнта не звязано напряму з карткою клієнта, тому відкривайте картку, змінюйте там дані, потім видаляйте клієнта процесу і додавайте його ж наново (або зробіть заміну клієнта з додполя на процедурі)
Поки йдемо за першим варіантом????♂️, пізніше спробую щось придумати... Можливо вийде автоматично підставляти кастомне значення з боку прести, а вже в СРМ змінювати на те що протрібно, бо наскільки я зрозумів - в полях фіо для НП може бути написано будь-що окрім латиниці.
Дякую за оперативну відповідь!
Поки йдемо за першим варіантом????♂️, пізніше спробую щось придумати...
Можливо вийде автоматично підставляти кастомне значення з боку прести, а вже в СРМ змінювати на те що протрібно, бо наскільки я зрозумів - в полях фіо для НП може бути написано будь-що окрім латиниці.
1)Клієнт робить замовлення через покупка в 1 клік (Screenshot_9) 2)Замовлення потрапляє в СРМ із прізвищем default (Screenshot_11) 3)Менеджер вносить контактні дані клієнта в доп поля: Прізвище Адреса і тд. (Screenshot_12) 4)Після чого менеджер отримує помилку під час створення ттн нп (Screenshot_7)
Створити ттн в ручному режимі теж не вдається, клієнта немає в списку ..контактна особа.. (Screenshot_14)
Однак, якщо вивести поле ..прізвище.. в модулі покупка в 1 клік - все стає на свої місця. В СРМ передається і прізвище і ім'я, відповідно і ттн створюється. Все ж це так би мовити костиль. Покупка в один клік створена для спрощення покупки і навіть одне додаткове поле має певний вплив.
Вітаю
1)Клієнт робить замовлення через покупка в 1 клік (Screenshot_9)
2)Замовлення потрапляє в СРМ із прізвищем default (Screenshot_11)
3)Менеджер вносить контактні дані клієнта в доп поля:
Прізвище
Адреса і тд. (Screenshot_12)
4)Після чого менеджер отримує помилку під час створення ттн нп (Screenshot_7)
Створити ттн в ручному режимі теж не вдається, клієнта немає в списку ..контактна особа.. (Screenshot_14)
Однак, якщо вивести поле ..прізвище.. в модулі покупка в 1 клік - все стає на свої місця. В СРМ передається і прізвище і ім'я, відповідно і ттн створюється.
Все ж це так би мовити костиль. Покупка в один клік створена для спрощення покупки і навіть одне додаткове поле має певний вплив.
[file]11930[/file]
[file]11931[/file]
[file]11932[/file]
[file]11933[/file]
[file]11934[/file]
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий