Доброго дня. Підкажіть, чому спливаюче вікно зявляється у всіх менеджерів в той момент, коли один з менеджерів вже прийняв дзвінок і веде розмову з клієнтом?
В скріні показала приклад.
[file]3818[/file]
Доброго дня. Підкажіть, чому спливаюче вікно зявляється у всіх менеджерів в той момент, коли один з менеджерів вже прийняв дзвінок і веде розмову з клієнтом? В скріні показала приклад.
Добрый день. Потому что звонки остальных менеджеров при этом не закрываются в системе. Укажите пожалуйста точное время звонка, 2 номера на которые звонили и телефонию которую используете
Добрый день. Потому что звонки остальных менеджеров при этом не закрываются в системе. Укажите пожалуйста точное время звонка, 2 номера на которые звонили и телефонию которую используете
Bilbo Baggins взломщик писал/а: Добрый день. Потому что звонки остальных менеджеров при этом не закрываются в системе. Укажите пожалуйста точное время звонка, 2 номера на которые звонили и телефонию которую используете
12:34 дзвінок від Белоусов Вадим, Приняв дзвінок менеджер з внутрішньою лінією 907, спливаюче вікно бачили всі після цього. Телефонія Бінотел. https://difreight.crm-onebox.com/
[quote]
Bilbo Baggins
взломщик писал/а:
[/quote]
12:34 дзвінок від Белоусов Вадим, Приняв дзвінок менеджер з внутрішньою лінією 907, спливаюче вікно бачили всі після цього. Телефонія Бінотел. https://difreight.crm-onebox.com/
Bilbo Baggins взломщик писал/а: Добрый день. Потому что звонки остальных менеджеров при этом не закрываются в системе. Укажите пожалуйста точное время звонка, 2 номера на которые звонили и телефонию которую используете
Я думаю потому что у вас стоит настройка "Номера, которым показывать входящий звонок первыми" и там указано что на все номера которые начинаются на 9
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[quote]
Bilbo Baggins
взломщик писал/а:
[/quote]
[/quote]
Я думаю потому что у вас стоит настройка "Номера, которым показывать входящий звонок первыми" и там указано что на все номера которые начинаются на 9
Так, стоїть. Можна це поле залишити порожнім?
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[quote]
Bilbo Baggins
взломщик писал/а:
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Yanina Iurchuk difreight писал/а: Так, стоїть. Можна це поле залишити порожнім?
да
дякую, тестуємо
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[/quote]
да
[/quote]
дякую, тестуємо
да
Ігорн, по вашій рекомендації залишила поле "Номера, которым показывать входящий звонок первыми" порожнім. Тепер спливаючі вікна не зявляються взагалі. Можете перевірити чому? В бінотел маємо таку логіку вхідного дзвінка.
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[/quote]
да
[/quote]
Ігорн, по вашій рекомендації залишила поле "Номера, которым показывать входящий звонок первыми" порожнім.
Тепер спливаючі вікна не зявляються взагалі.
Можете перевірити чому?
В бінотел маємо таку логіку вхідного дзвінка.
[file]3847[/file]
да
Ігорн, по вашій рекомендації залишила поле "Номера, которым показывать входящий звонок первыми" порожнім. Тепер спливаючі вікна не зявляються взагалі. Можете перевірити чому? В бінотел маємо таку логіку вхідного дзвінка.
открывайте отчет текущие звонки и вы увидите на какие номера поступают звонки и прописаны ли они у ваших сотрудников
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[/quote]
да
[/quote]
Ігорн, по вашій рекомендації залишила поле "Номера, которым показывать входящий звонок первыми" порожнім.
Можете перевірити чому?
[file]3847[/file]
[/quote]
открывайте отчет текущие звонки и вы увидите на какие номера поступают звонки и прописаны ли они у ваших сотрудников
да
Ігоре, у нас все прописано, інтеграція налаштована і працює вже пів року. Єдина проблема, до якої руки дійшли тільки зараз - це хаотично спливаючі вікна. Вчитайтеся в текст, коли менеджер прийняв дзвінок і веде розмову. В цей час спливаюче вікно продовжує періодично зявлятися у різних менеджерів. Розмова вже триває, а вікно спливає знову і знову. У всіх. Хаотично.
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[/quote]
да
[/quote]
Можете перевірити чому?
[file]3847[/file]
[/quote]
[/quote]
Ігоре, у нас все прописано, інтеграція налаштована і працює вже пів року.
Єдина проблема, до якої руки дійшли тільки зараз - це хаотично спливаючі вікна.
Вчитайтеся в текст, коли менеджер прийняв дзвінок і веде розмову. В цей час спливаюче вікно продовжує періодично зявлятися у різних менеджерів. Розмова вже триває, а вікно спливає знову і знову. У всіх. Хаотично.
да
Ігоре, у нас все прописано, інтеграція налаштована і працює вже пів року. Єдина проблема, до якої руки дійшли тільки зараз - це хаотично спливаючі вікна. Вчитайтеся в текст, коли менеджер прийняв дзвінок і веде розмову. В цей час спливаюче вікно продовжує періодично зявлятися у різних менеджерів. Розмова вже триває, а вікно спливає знову і знову. У всіх. Хаотично.
вы меня не слышите видимо
ваша настройка показывает окно всем - вам ее нужно убрать вы ее вернули и мы опять возвращаемся к тому что я отвечал изначально.
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[/quote]
да
[/quote]
Можете перевірити чому?
[file]3847[/file]
[/quote]
[/quote]
Ігоре, у нас все прописано, інтеграція налаштована і працює вже пів року.
Єдина проблема, до якої руки дійшли тільки зараз - це хаотично спливаючі вікна.
Вчитайтеся в текст, коли менеджер прийняв дзвінок і веде розмову. В цей час спливаюче вікно продовжує періодично зявлятися у різних менеджерів. Розмова вже триває, а вікно спливає знову і знову. У всіх. Хаотично.
[/quote]
ваша настройка показывает окно всем - вам ее нужно убрать
вы ее вернули и мы опять возвращаемся к тому что я отвечал изначально.
Устименко Игорь OneBox CTO писал/а: вы меня не слышите видимо
ваша настройка показывает окно всем - вам ее нужно убрать вы ее вернули и мы опять возвращаемся к тому что я отвечал изначально.
Дякую за відповідь. Я на цілий день 25.02 залишала це налаштування порожнім "Номера, которым показывать входящий звонок первыми". АЛЕ Впродовж дня спливаючі вікна не зявлялися взагалі. Тому я повернула значення 9* в налаштування інтеграції з бінотелом.
Сьогодні повторно відключу і буду спостерігати.
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
[/quote]
Дякую за відповідь. Я на цілий день 25.02 залишала це налаштування порожнім "Номера, которым показывать входящий звонок первыми".
АЛЕ Впродовж дня спливаючі вікна не зявлялися взагалі. Тому я повернула значення 9* в налаштування інтеграції з бінотелом.
Сьогодні повторно відключу і буду спостерігати.
ваша настройка показывает окно всем - вам ее нужно убрать вы ее вернули и мы опять возвращаемся к тому что я отвечал изначально. Screenshot_34.png
Ігоре, я ще раз на цілий день відключала поле "Номера, которым показывать входящий звонок первыми". Спливаючі вікна взагалі не зявлялися. В чому може бути проблема? Можете подивитися?
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
Screenshot_34.png
[/quote]
Ігоре, я ще раз на цілий день відключала поле "Номера, которым показывать входящий звонок первыми". Спливаючі вікна взагалі не зявлялися.
В чому може бути проблема? Можете подивитися?
ваша настройка показывает окно всем - вам ее нужно убрать вы ее вернули и мы опять возвращаемся к тому что я отвечал изначально. Screenshot_34.png
Ігоре, я ще раз на цілий день відключала поле "Номера, которым показывать входящий звонок первыми". Спливаючі вікна взагалі не зявлялися. В чому може бути проблема? Можете подивитися?
Это какой-то цирк со стороны бинотела , пишите им почему везде CANCEL
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
Screenshot_34.png
[/quote]
Ігоре, я ще раз на цілий день відключала поле "Номера, которым показывать входящий звонок первыми". Спливаючі вікна взагалі не зявлялися.
В чому може бути проблема? Можете подивитися?
[/quote]
в каждом почти звонке бинотел присылает нам статус CANCEL вот таблица звонков https://difreight.crm-onebox.com/admin/shop/report/shopuservoip/?page=0
вот лог который можете сохранить в файл и скинуть бинотелу.
https://difreight.crm-onebox.com/admin/logs/showall/ajax/?file=binotel-2021-03-01.log
Це втрачені дзвінки, вони спочатку йдуть на відповідального менеджера, потім на всіх одразу операторів, тому стільки статусів відображається. Я так розумію, якщо ніхто не взяв - значить CANCEL.
Бінотел перевірили всі проблемні дзвінки, дали фідбек: 1. На етапі голосового привітання клієнт скидає дзвінок, але в боксі все одно зявляється спливаюче вікно всім менеджерам, хто онлайн. І вікно не пропадає, висить поки кожен менеджер в себе його не закриє. Бінотел кажуть, що це зі сторони боксу налаштування. 2. Якщо закріплений менеджер прийняв дзвінок, спливаюче вікно все ще відображається у всіх співробітників, і ми не розуміємо, чи дзвінок принятий, чи ні. Чи закривати його, чи ні.
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
в каждом почти звонке бинотел присылает нам статус CANCEL вот таблица звонков https://difreight.crm-onebox.com/admin/shop/report/shopuservoip/?page=0
вот лог который можете сохранить в файл и скинуть бинотелу.
https://difreight.crm-onebox.com/admin/logs/showall/ajax/?file=binotel-2021-03-0...
[/quote]
Це втрачені дзвінки, вони спочатку йдуть на відповідального менеджера, потім на всіх одразу операторів, тому стільки статусів відображається.
Я так розумію, якщо ніхто не взяв - значить CANCEL.
Бінотел перевірили всі проблемні дзвінки, дали фідбек:
1. На етапі голосового привітання клієнт скидає дзвінок, але в боксі все одно зявляється спливаюче вікно всім менеджерам, хто онлайн. І вікно не пропадає, висить поки кожен менеджер в себе його не закриє. Бінотел кажуть, що це зі сторони боксу налаштування.
2. Якщо закріплений менеджер прийняв дзвінок, спливаюче вікно все ще відображається у всіх співробітників, і ми не розуміємо, чи дзвінок принятий, чи ні. Чи закривати його, чи ні.
Yanina Iurchuk difreight писал/а: Це втрачені дзвінки, вони спочатку йдуть на відповідального менеджера, потім на всіх одразу операторів, тому стільки статусів відображається. Я так розумію, якщо ніхто не взяв - значить CANCEL.
у вас из 100 звонков у 98 статус CANCEL
это логика по сбрасыванию как бы ломает вам все окна
Yanina Iurchuk difreight писал/а: 1. На етапі голосового привітання клієнт скидає дзвінок, але в боксі все одно зявляється спливаюче вікно всім менеджерам, хто онлайн. І вікно не пропадає, висить поки кожен менеджер в себе його не закриє. Бінотел кажуть, що це зі сторони боксу налаштування.
окно при cancel не появится
Yanina Iurchuk difreight писал/а: 2. Якщо закріплений менеджер прийняв дзвінок, спливаюче вікно все ще відображається у всіх співробітників, і ми не розуміємо, чи дзвінок принятий, чи ні. Чи закривати його, чи ні.
логично пока вы не добьетесь результата что идет обычный входящий звонок на менеджера у вас будет каша
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
Це втрачені дзвінки, вони спочатку йдуть на відповідального менеджера, потім на всіх одразу операторів, тому стільки статусів відображається.
Я так розумію, якщо ніхто не взяв - значить CANCEL.
[/quote]
у вас из 100 звонков у 98 статус CANCEL
это логика по сбрасыванию как бы ломает вам все окна
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
1. На етапі голосового привітання клієнт скидає дзвінок, але в боксі все одно зявляється спливаюче вікно всім менеджерам, хто онлайн. І вікно не пропадає, висить поки кожен менеджер в себе його не закриє. Бінотел кажуть, що це зі сторони боксу налаштування.
[/quote]
окно при cancel не появится
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
2. Якщо закріплений менеджер прийняв дзвінок, спливаюче вікно все ще відображається у всіх співробітників, і ми не розуміємо, чи дзвінок принятий, чи ні. Чи закривати його, чи ні.
[/quote]
логично
пока вы не добьетесь результата что идет обычный входящий звонок на менеджера у вас будет каша
логично пока вы не добьетесь результата что идет обычный входящий звонок на менеджера у вас будет каша сегодня, 01:03
Ви могли б пояснити мені доступно, що не так зі сторони бінотела і що треба змінити, бо вони запевняють, що все так і повинно бути. А каша з вікнами продовжується(
[quote]
Устименко Игорь
OneBox CTO писал/а:
логично
пока вы не добьетесь результата что идет обычный входящий звонок на менеджера у вас будет каша
сегодня, 01:03
[/quote]
Ви могли б пояснити мені доступно, що не так зі сторони бінотела і що треба змінити, бо вони запевняють, що все так і повинно бути. А каша з вікнами продовжується(
к сожалению я не вижу и не знаю ваших настроек в бинотеле и что за сбрасывания вы делаете по звонкам клиентов и зачем. Поэтому более доступно я не могу объяснить, я могу написать как должно быть что выше и сделал . Вы можете нанять специалиста из интеграторов который сам это настроит
[quote]
Yanina Iurchuk
difreight писал/а:
[/quote]
к сожалению я не вижу и не знаю ваших настроек в бинотеле и что за сбрасывания вы делаете по звонкам клиентов и зачем. Поэтому более доступно я не могу объяснить, я могу написать как должно быть что выше и сделал .
Вы можете нанять специалиста из интеграторов который сам это настроит
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий