Добрий день.
Подивився відео про інтеграцію з jivosite.
Я правильно зрозумів, що відповідати в чаті можна тільки через сайт jivo, з Боксу відповідати неможна?
Будь яка інформація з jivo попадає в Ванбокс тільки після закриття чату?
Добрий день. Подивився відео про інтеграцію з jivosite. Я правильно зрозумів, що відповідати в чаті можна тільки через сайт jivo, з Боксу відповідати неможна? Будь яка інформація з jivo попадає в Ванбокс тільки після закриття чату?
Гуляєв Олександр писал/а: Я правильно зрозумів, що відповідати в чаті можна тільки через сайт jivo, з Боксу відповідати неможна?
Да, в OneBox попадают только сообщения как события по вебхукам jivo, и мы можем на их основе создать процесс/добавить комментарий в существующий.
Гуляєв Олександр писал/а: Будь яка інформація з jivo попадає в Ванбокс тільки після закриття чату?
Вроде как нет, но вероятно это зависит от настроек вебхуков на стороне jivo
[quote]
Гуляєв Олександр писал/а:
Я правильно зрозумів, що відповідати в чаті можна тільки через сайт jivo, з Боксу відповідати неможна?
[/quote]
Да, в OneBox попадают только сообщения как события по вебхукам jivo, и мы можем на их основе создать процесс/добавить комментарий в существующий.
[quote]
Гуляєв Олександр писал/а:
Будь яка інформація з jivo попадає в Ванбокс тільки після закриття чату?
[/quote]
Вроде как нет, но вероятно это зависит от настроек вебхуков на стороне jivo
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий