тоді можете створити вихідний платіж, де клієнтом вказати відповідного працівника, бажано створити категорію платежа і вказати її. тоді буде зручно сортувати. для постачальників робите так само, тільки треба вказати категорію, скажімо, "оплати постачальникам".
тоді можете створити вихідний платіж, де клієнтом вказати відповідного працівника, бажано створити категорію платежа і вказати її. тоді буде зручно сортувати.
для постачальників робите так само, тільки треба вказати категорію, скажімо, "оплати постачальникам".
[file]15366[/file]
В такому випадку коли я провожу платіж на контакт співробітника чи постачальника, то робиться зобов'язання клієнта більша на цю суму. Мені так не підходить.
В такому випадку коли я провожу платіж на контакт співробітника чи постачальника, то робиться зобов'язання клієнта більша на цю суму. Мені так не підходить.
[file]15378[/file]
якщо Ви ведете зобов'язання з працівниками, тоді платежі треба врівноважувати проданими товарами чи послугами. в такому випадку треба будувати бізнес-процес, де на одному з етапів буде списування зі складу. якщо Ви не ведете зобов'язання, просто приховайте ці поля із інтерфейсу картки контакту.
якщо Ви ведете зобов'язання з працівниками, тоді платежі треба врівноважувати проданими товарами чи послугами. в такому випадку треба будувати бізнес-процес, де на одному з етапів буде списування зі складу.
якщо Ви не ведете зобов'язання, просто приховайте ці поля із інтерфейсу картки контакту.
Интегратор писал/а: якщо Ви ведете зобов'язання з працівниками, тоді платежі треба врівноважувати проданими товарами чи послугами. в такому випадку треба будувати бізнес-процес, де на одному з етапів буде списування зі складу. якщо Ви не ведете зобов'язання, просто приховайте ці поля із інтерфейсу картки контакту.
Зрозуміло. Дякую за відповідь.
[quote]
Ярина
Интегратор писал/а:
якщо Ви ведете зобов'язання з працівниками, тоді платежі треба врівноважувати проданими товарами чи послугами. в такому випадку треба будувати бізнес-процес, де на одному з етапів буде списування зі складу.
якщо Ви не ведете зобов'язання, просто приховайте ці поля із інтерфейсу картки контакту.
[/quote]
Зрозуміло. Дякую за відповідь.
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий