Під доступами цього контакту
https://icoloronebox.crm-onebox.com/app/employer/46/permissions/
При зміні логіну та пароля в картці система видає помилку, як на скріні:
[file]15247[/file]
тут питання в іншому, я не можу змінити ці доступи самостійно, керуючи системою як адміністратор в чому тут проблема?
кеш чистив, заходити пробував з під різних браузерів
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production писал/а:
Привіт. Новий пароль вислав на email
[/quote]
f на яку саме адресу, бо на моїй основній нічого нема
legezavvl@gmail.com
тут питання в іншому, я не можу змінити ці доступи самостійно, керуючи системою як адміністратор
в чому тут проблема?
кеш чистив, заходити пробував з під різних браузерів
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production писал/а:
На ту, що вказана в профілі
v.legesa@crm-onebox.com
[/quote]
то я давно тою скринькою не користуюсь,
бо Клієнти сприймали листи з цієї адреси, як офіційні відповіді вендора, що було несприятливо для відношень.
У мене є офіційна скринька icoloronebox@gmail.com
як партнера https://1b.app/ru/partner/icolour/
чи можна на неї відправити?
stellar.crm-onebox.com Не вдається зайти в програму з вечора 25,08,22 р. Жоден працівник не може увійти в свій кабінет. Логіни та паролі не змінювались. Пише, що " НЕ вірна комбінація логіна і пароля". Інколи пропускає в програму, але при будь-якому наступному переході викидає з програми.
stellar.crm-onebox.com
Не вдається зайти в програму з вечора 25,08,22 р. Жоден працівник не може увійти в свій кабінет. Логіни та паролі не змінювались. Пише, що " НЕ вірна комбінація логіна і пароля". Інколи пропускає в програму, але при будь-якому наступному переході викидає з програми.
Оставьте сообщение в этой теме и вам откроются контакты пользователя
Сергій писал/а: stellar.crm-onebox.com Не вдається зайти в програму з вечора 25,08,22 р. Жоден працівник не може увійти в свій кабінет. Логіни та паролі не змінювались. Пише, що " НЕ вірна комбінація логіна і пароля". Інколи пропускає в програму, але при будь-якому наступному переході викидає з програми.
Доброго дня Краще виставити окремий топік. Тут скоріш за все не допоможуть.
До речі, в мене видає помилку, як на скрині 1306
[quote]
Сергій писал/а:
stellar.crm-onebox.com
Не вдається зайти в програму з вечора 25,08,22 р. Жоден працівник не може увійти в свій кабінет. Логіни та паролі не змінювались. Пише, що " НЕ вірна комбінація логіна і пароля". Інколи пропускає в програму, але при будь-якому наступному переході викидає з програми.
[/quote]
Доброго дня
Краще виставити окремий топік.
Тут скоріш за все не допоможуть.
До речі, в мене видає помилку, як на скрині 1306
[file]17184[/file]
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий