Є дія:
Просуммировать числовое представление наличия поставщиков продукта и записать в дополнительное поле
Ось таке налаштування в ній зроблено, скрін 1208.
Я пробую розібратися з поломкою, бо Клієнт прийшов з проблемою, що при оновленні до OneBox OS злетіли деякі функції, що були та працювали.
Конкретно по цій, не спрацьовує імпорт кількості товарів з головної картки модельного ряду, який підраховується за відповідною логікою
Інтегратор, щоб робив - Андрій Суханицький.
[file]16203[/file]
Є дія: Просуммировать числовое представление наличия поставщиков продукта и записать в дополнительное поле Ось таке налаштування в ній зроблено, скрін 1208.
Я пробую розібратися з поломкою, бо Клієнт прийшов з проблемою, що при оновленні до OneBox OS злетіли деякі функції, що були та працювали. Конкретно по цій, не спрацьовує імпорт кількості товарів з головної картки модельного ряду, який підраховується за відповідною логікою
Я цей проєкт вроді ніколи не налаштовував. Але не суть, не розумію, при чому тут прорахунок кількості у постачальника до якогось імпорта кількості в модельному ряді?
Якщо ти маєш на увазі, що кількість записується в карточку головного продукту модельного ряду, то це трохи інша дія робить, на твоєму скріні не бачу її
Я цей проєкт вроді ніколи не налаштовував. Але не суть, не розумію, при чому тут прорахунок кількості у постачальника до якогось імпорта кількості в модельному ряді?
Якщо ти маєш на увазі, що кількість записується в карточку головного продукту модельного ряду, то це трохи інша дія робить, на твоєму скріні не бачу її
OneBox Corp - Интегратор Именная лицензия писал/а: Я цей проєкт вроді ніколи не налаштовував. Але не суть, не розумію, при чому тут прорахунок кількості у постачальника до якогось імпорта кількості в модельному ряді?
Клієнт уточнив, що працював з Бушуєвим, але його нема, щоб додати у наглядачі за топіком :)
так, це стосовно кількості, що записується у картку гпмр а як дія може називатися? додав скрін 1209, які саме дії активовані
[quote]
Суханицкий Андрей
OneBox CORP
OneBox Corp - Интегратор
Именная лицензия писал/а:
[/quote]
Клієнт уточнив, що працював з Бушуєвим, але його нема, щоб додати у наглядачі за топіком :)
так, це стосовно кількості, що записується у картку гпмр
а як дія може називатися?
додав скрін 1209, які саме дії активовані
[file]16204[/file]
Здравствуйте! Мне тут сообщают, что меня упоминают в этом вопросе. Тогда помогу: - действие "Просуммировать числовое представление наличия поставщиков продукта и записать в дополнительное поле" суммирует к-во товаров(если правильно помню из Комментария) из вкладки Поставщики карточки товара в доп.поле продукта. Это нужно чтобы ты например, мог передавать точное к-во товаров (включая поставщиков) на прайс-площадки - "не спрацьовує імпорт кількості товарів з головної картки модельного ряду". Это мы дорабатывали галочку, которая на базе модельного ряда записывала к-во товаров на складе из продуктов модельного ряда в главную карточку модельного ряда. Вот так выглядела настройка , но в каком приложении она сейчас и есть ли вообще, я не подскажу.
Здравствуйте! Мне тут сообщают, что меня упоминают в этом вопросе. Тогда помогу:
- действие "Просуммировать числовое представление наличия поставщиков продукта и записать в дополнительное поле" суммирует к-во товаров(если правильно помню из Комментария) из вкладки Поставщики карточки товара в доп.поле продукта. Это нужно чтобы ты например, мог передавать точное к-во товаров (включая поставщиков) на прайс-площадки
- "не спрацьовує імпорт кількості товарів з головної картки модельного ряду". Это мы дорабатывали галочку, которая на базе модельного ряда записывала к-во товаров на складе из продуктов модельного ряда в главную карточку модельного ряда. Вот так выглядела настройка [file]16211[/file] , но в каком приложении она сейчас и есть ли вообще, я не подскажу.
OneBox Corp - Интегратор Именная лицензия писал/а: Можна викоритати таку дію
Дякую, але логіка цієї дії, як розумію з опису, полягає у записі значень поля головного продукту модельного ряду до продуктів модельного ряду
Як цим можна скористатися, коли потрібно, щоб розрахувати загальну кількість товарів ряду та записати цю кількість у додаткове поле саме головного продукту ряду?
[quote]
Суханицкий Андрей
OneBox CORP
OneBox Corp - Интегратор
Можна викоритати таку дію [file]16209[/file]
[/quote]
Дякую, але логіка цієї дії, як розумію з опису, полягає у записі значень поля головного продукту модельного ряду до продуктів модельного ряду
Як цим можна скористатися, коли потрібно, щоб розрахувати загальну кількість товарів ряду та записати цю кількість у додаткове поле саме головного продукту ряду?
Бушуев Святослав Юрьевич Именная лицензия писал/а: - "не спрацьовує імпорт кількості товарів з головної картки модельного ряду". Это мы дорабатывали галочку, которая на базе модельного ряда записывала к-во товаров на складе из продуктов модельного ряда в главную карточку модельного ряда. Вот так выглядела настройка , но в каком приложении она сейчас и есть ли вообще, я не подскажу.
[quote]
Бушуев Святослав Юрьевич
- "не спрацьовує імпорт кількості товарів з головної картки модельного ряду". Это мы дорабатывали галочку, которая на базе модельного ряда записывала к-во товаров на складе из продуктов модельного ряда в главную карточку модельного ряда. Вот так выглядела настройка , но в каком приложении она сейчас и есть ли вообще, я не подскажу.
[/quote]
то може [Мария #8] [Устименко Игорь #9] [Derkach Dmytriy #10] [Чижик Александр Сергеевич #20] [Марков Евгений Игоревич #34] [anonymous hamster #82] [Тасун Сергей Владимирович #132] [Тындык Максим Вадимович #200] [Замогильный Дмитрий #246] хтось з розробніків підкаже, куди перенесено це налаштування?
OneBox Corp - Интегратор Именная лицензия писал/а: А для мвп також робили таку дію https://take.ms/YzHmh
дію знайшов і у OS, але вона чомусь показується, але коли клацаю по ній, то не встановлюється чомусь дивно якось навіть
[quote]
Суханицкий Андрей
OneBox CORP
OneBox Corp - Интегратор
А для мвп також робили таку дію https://take.ms/YzHmh
[/quote]
дію знайшов і у OS, але вона чомусь показується, але коли клацаю по ній, то не встановлюється чомусь
дивно якось навіть
[file]16244[/file]
Бушуев Святослав Юрьевич Именная лицензия писал/а: Это мы дорабатывали галочку, которая на базе модельного ряда записывала к-во товаров на складе из продуктов модельного ряда в главную карточку модельного ряда. Вот так выглядела настройка , но в каком приложении она сейчас и есть ли вообще, я не подскажу.
Підкажіть, як скоро перенесете галочку, щоб почати знов нею користуватися. У Клієнта була єдина умова, з якою він платно перейшов з MVP на OS: Всі налаштування, які в нього були у системі й гарно працювали, будуть працювати й у новій формації.
[quote]
Бушуев Святослав Юрьевич
Это мы дорабатывали галочку, которая на базе модельного ряда записывала к-во товаров на складе из продуктов модельного ряда в главную карточку модельного ряда. Вот так выглядела настройка , но в каком приложении она сейчас и есть ли вообще, я не подскажу.
[/quote]
Шукаю це налаштування тут: https://crm.smartid.com.ua/app/settings/product/
Але нема тої галочки, що ви доробляли.
Підкажіть, як скоро перенесете галочку, щоб почати знов нею користуватися.
У Клієнта була єдина умова, з якою він платно перейшов з MVP на OS:
Всі налаштування, які в нього були у системі й гарно працювали, будуть працювати й у новій формації.
[Устименко Игорь #9] прошу допомогти у розв'язанні питання.
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий