Оставьте сообщение в этой теме и вам откроются контакты пользователя
Інтегрую ВанБокс із ІР телефонією Київстар. Дію згідно інструкції самого Київстар, де написано, що потрібно дві платформи обміняти згенерованими токенами, а потім написати зверенння в техпідтримку для того, щоб вони прописали токен на сервері.Може дію неправильно, але більше не знаю як.
Інтегрую ВанБокс із ІР телефонією Київстар. Дію згідно інструкції самого Київстар, де написано, що потрібно дві платформи обміняти згенерованими токенами, а потім написати зверенння в техпідтримку для того, щоб вони прописали токен на сервері.Може дію неправильно, але більше не знаю як.
Знак Якості писал/а: Дякую. Я це зробив выдразу, але в інструкції Київстар прописано, що ще техпідтримка повинна на сервері прописати. Напевно, це застаріла інструкція.
так застаріла в них інструкція
[quote]
Знак Якості писал/а:
Дякую. Я це зробив выдразу, але в інструкції Київстар прописано, що ще техпідтримка повинна на сервері прописати. Напевно, це застаріла інструкція.
[/quote]
так застаріла в них інструкція
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий