Поясніть будь ласка ці розрахунки. бо у нас до цього була каша з взаєморозрахунками. був повний треш... а зараз після оновлення ще додалися нові результати
[file]8695[/file]
[file]8696[/file]
Поясніть будь ласка ці розрахунки. бо у нас до цього була каша з взаєморозрахунками. був повний треш... а зараз після оновлення ще додалися нові результати
[quote]
Тындык Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Уточните, что именно в расчетах вам не понятно?
[/quote]
Підсумковий баланс (наш баланс плюс баланс клієнта) 400(₴)
клієнт нам оплатив 350грн. з нмш ми клієнту повернули 250грн чому підсумковий +600грн??
доречі після вашої відповіді при відміченій опції "Відображати підсумковий баланс зобов'язань як суму нашого балансу і балансу клієнта" вже рахує правильно. Як не дивно.
Роз'ясніть будь ласка логіку розрахунку підсумкового балансу без включеного та з включеним "Відображати підсумковий баланс зобов'язань як суму нашого балансу і балансу клієнта"
для нас це дуже важливо розуміти тому що коли на тестовому клієнті 2 платежі то легко виявити справжнє число. а коли по клієнту більше 1000 платежів тоді це проблема. Дякую!
клієнт нам оплатив 350грн. з нмш ми клієнту повернули 250грн чому підсумковий +600грн??
доречі після вашої відповіді при відміченій опції "Відображати підсумковий баланс зобов'язань як суму нашого балансу і балансу клієнта" вже рахує правильно. Як не дивно.
Роз'ясніть будь ласка логіку розрахунку підсумкового балансу без включеного та з включеним "Відображати підсумковий баланс зобов'язань як суму нашого балансу і балансу клієнта"
для нас це дуже важливо розуміти тому що коли на тестовому клієнті 2 платежі то легко виявити справжнє число. а коли по клієнту більше 1000 платежів тоді це проблема.
Дякую!
[file]8717[/file]
Василишин Василь Ярославович писал/а: клієнт нам оплатив 350грн. з нмш ми клієнту повернули 250грн чому підсумковий +600грн??
Ну там же написано "Баланс клиента минус наш баланс" = 350 - (-250) = 600 Мы заплатили клиенту - значит мы в минусе относительно системы, а клиент - в плюсе.
[quote]
Василишин Василь Ярославович писал/а:
[/quote]
Ну там же написано "Баланс клиента минус наш баланс" = 350 - (-250) = 600
Мы заплатили клиенту - значит мы в минусе относительно системы, а клиент - в плюсе.
по факту у даному випадку платежів тільки я у плюсі на 100грн на мою користь. 350 - (-250) = 600 це факт. Не можу зрозуміти де такі розрахунки застосовувати на практиці -350 у клієниа робить мій баланс +350 -250 при оплаті з мого балансу - робить клієнту +250 до балансу
по факту у даному випадку платежів тільки я у плюсі на 100грн на мою користь.
350 - (-250) = 600 це факт. Не можу зрозуміти де такі розрахунки застосовувати на практиці
-350 у клієниа робить мій баланс +350
-250 при оплаті з мого балансу - робить клієнту +250 до балансу
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий