Скажіть, будь ласка, які обов'язкові поля до заповнення, щоб створювались процеси?
Файл залито на FTP, там все вірно
Вибирала всі додаткові поля [file]11241[/file] бачу тільки 3 поля стандартні, які нам не підходять.
Також пробувала вибирати поле Номер телефону клієнта з випадаючого списку (стандартне поле)
При ручному імпорті, вказувала поле Ім'я процесу [file]11242[/file] то процеси створились, при автоматичному імпорті, такого поля немає
При спрацюванні дії, файл на FTP видаляє
Скажіть, будь ласка, які обов'язкові поля до заповнення, щоб створювались процеси? Файл залито на FTP, там все вірно Вибирала всі додаткові поля бачу тільки 3 поля стандартні, які нам не підходять. Також пробувала вибирати поле Номер телефону клієнта з випадаючого списку (стандартне поле) При ручному імпорті, вказувала поле Ім'я процесу то процеси створились, при автоматичному імпорті, такого поля немає При спрацюванні дії, файл на FTP видаляє
Коли створювалась дія, в налаштування додали обмежений набір колонок, який був необхідний клієнту. Якщо необхідні інші поля, надайте список, я оціню час на їх додавання.
Коли створювалась дія, в налаштування додали обмежений набір колонок, який був необхідний клієнту.
Якщо необхідні інші поля, надайте список, я оціню час на їх додавання.
В нас є 16 додаткових полів. Чи можна добавляти додаткові поля процесу? І чи можна не вибирати ці поля, які запропоновані, як обовязкові? Тому що в нас немає таких полів в файлі і клієнта немає потреби оновлювати Чи можна робити пошук по процесу?
В нас є 16 додаткових полів. Чи можна добавляти додаткові поля процесу?
І чи можна не вибирати ці поля, які запропоновані, як обовязкові?[file]11273[/file]
Тому що в нас немає таких полів в файлі і клієнта немає потреби оновлювати
Чи можна робити пошук по процесу?
Дана Потятинник Интегратор писал/а: В нас є 16 додаткових полів. Чи можна добавляти додаткові поля процесу?
можна
Дана Потятинник
Интегратор писал/а: І чи можна не вибирати ці поля, які запропоновані, як обовязкові?
загалом по полям контакта та додатковим полям контакта повинен бути створений/знайдений клієнт процесу, для цього треба включити Робити пошук клієнта за вказаним полем
В іншому випадку треба включити Якщо не знайдений клієнт - створити з типом Компанія. Тобто клієнт повинен бути.
Загалом логіка така: по полям з файлу знайдено або створено клієнта - по ньому створюється процес і заповнюються поля
[quote]
Дана Потятинник
Интегратор писал/а:
В нас є 16 додаткових полів. Чи можна добавляти додаткові поля процесу?
[/quote]
можна
[quote]
Дана Потятинник
Интегратор писал/а:
І чи можна не вибирати ці поля, які запропоновані, як обовязкові?
[/quote]
загалом по полям контакта та додатковим полям контакта повинен бути створений/знайдений клієнт процесу, для цього треба включити Робити пошук клієнта за вказаним полем
В іншому випадку треба включити Якщо не знайдений клієнт - створити з типом Компанія.
Тобто клієнт повинен бути.
Загалом логіка така:
по полям з файлу знайдено або створено клієнта - по ньому створюється процес і заповнюються поля
В іншому випадку треба включити Якщо не знайдений клієнт - створити з типом Компанія. Тобто клієнт повинен бути.
ставила цю галочку, дія не створює процеси
[quote]
В іншому випадку треба включити Якщо не знайдений клієнт - створити з типом Компанія.
Тобто клієнт повинен бути.
[/quote]
ставила цю галочку, дія не створює процеси
Сотрудник писал/а: нам потрібен пошук по назві процесу, нам не потрібно клієнта, я вище писала
я не зовсім розумію, який саме результат вам потрібен, надішліть файл для експорту на d.zamogylnyi@crm-onebox.com
[quote]
Замогильный Дмитрий
OneBox production
Сотрудник писал/а:
нам потрібен пошук по назві процесу, нам не потрібно клієнта, я вище писала
[/quote]
я не зовсім розумію, який саме результат вам потрібен, надішліть файл для експорту на d.zamogylnyi@crm-onebox.com
Ця дія працює не зовсім так, як більшість дій по імпорту процесів. За зовнішнім ід або за назвою компанії або телефоном або ід клієнта в додатковому полі контакту (поля з файлу) шукається клієнт. Тобто хоча б одне з перелічених - обов'язкове. Тільки якщо він знайдений або якщо стоїть галочка створити його по полю з назвою компанії, створюється процес і заповнюються відповідні додаткові поля процесу, взяті з файлу.
Ця дія працює не зовсім так, як більшість дій по імпорту процесів.
За зовнішнім ід або за назвою компанії або телефоном або ід клієнта в додатковому полі контакту (поля з файлу) шукається клієнт. Тобто хоча б одне з перелічених - обов'язкове.
Тільки якщо він знайдений або якщо стоїть галочка створити його по полю з назвою компанії, створюється процес і заповнюються відповідні додаткові поля процесу, взяті з файлу.
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий