Смотрю историю пересчета https://baza.cn.ua/admin/shop/products/56602/history/?userid=&systemchange=1&filter2_key=valueold&filter2_type=search&filter2_value=&filter3_key=valuenew&filter3_type=search&filter3_value=&fieldkey=pricelevel2&filtercdatefrom=&filtercdateto=
И что то не пойму логики когда эти пересчеты срабатывают
К примеру сработал 22:01:18 потом 22:35:15 потом 00:15:23 потом 09:47:07
По какой логике ?
Владислав - перерахунок цін може відбуватись дією на годинному кроні. Скоріше всього вона у вас не стоїть, що є правильно - тоді всі зміни відбуватимуться згідно налаштувань тут /admin/shop/settings/recalculate-price/ так https://prnt.sc/vwdgnd
і згідно /admin/shop/marginrule/ базового правила так https://prnt.sc/vwdhj4
описав в завданні https://crm-onebox.com/ru/support/business-processes/4085-chasovoy-kron/
На годинному в мене нічого не стоїть По цьому товару немає постачальникі і ніяких операцій с постачальниками не було На скрінах налаштування і історія Чому йде перерахунок в 10:45:14 і потім 11:02:18 яким чином він запускается і для чого ?
На годинному в мене нічого не стоїть
По цьому товару немає постачальникі і ніяких операцій с постачальниками не було
На скрінах налаштування і історія
Чому йде перерахунок в 10:45:14 і потім 11:02:18 яким чином він запускается і для чого ?
[file]1944[/file]
[file]1945[/file]
згідно другого скріна - дані змінюються по полю pricelevel2 перевірте в правилах націнок /admin/shop/marginrule - якщо там немає правила для pricelevel2 - тоді це питання не рівня цін, а автоматичних дій товарів "Дії при збереженні картки продукту" тут/admin/products/action/update/edit/ а вони спрацьовують кожного разу, коли є якісь зміни в товарі. відповідно маєте таку історію в товарі.
згідно другого скріна - дані змінюються по полю pricelevel2
перевірте в правилах націнок /admin/shop/marginrule - якщо там немає правила для pricelevel2 - тоді це питання не рівня цін, а автоматичних дій товарів "Дії при збереженні картки продукту" тут/admin/products/action/update/edit/
а вони спрацьовують кожного разу, коли є якісь зміни в товарі.
відповідно маєте таку історію в товарі.
integrator писал/а: "Дії при збереженні картки продукту" тут/admin/products/action/update/edit/ а вони спрацьовують кожного разу, коли є якісь зміни в товарі. відповідно маєте таку історію в товарі.
Все правильно, в мене там стоїть дія, ось мене і цікавить чому воно спрацьовує так часто, при тому що змінює не людина (там бы був автор), а змінює система
Незрозуміло чому система на протязі однієї години змінює 5 разів рівень цін При тому більш нічого не змінює (скрін всієї історії за сьогодні)
[quote]
integrator писал/а:
"Дії при збереженні картки продукту" тут/admin/products/action/update/edit/
а вони спрацьовують кожного разу, коли є якісь зміни в товарі.
відповідно маєте таку історію в товарі.
[/quote]
Все правильно, в мене там стоїть дія, ось мене і цікавить чому воно спрацьовує так часто, при тому що змінює не людина (там бы був автор), а змінює система
Незрозуміло чому система на протязі однієї години змінює 5 разів рівень цін
При тому більш нічого не змінює (скрін всієї історії за сьогодні)
[file]1958[/file]
тоді це ще інше питання - наскільки памятаю, на форумі ви вже його задавали, спробуйте в працівника Бокса вияснити, бо в мене немає доступу до лінку зі скріну. Виглядає, що у вас якесь типу зациклення, яке пробує записати ціну 25, а інша дія перезаписує 30. Перевірте чи в /admin/products/action/update/edit/ немає 2х дій одночасно
тоді це ще інше питання - наскільки памятаю, на форумі ви вже його задавали, спробуйте в працівника Бокса вияснити, бо в мене немає доступу до лінку зі скріну.
Виглядає, що у вас якесь типу зациклення, яке пробує записати ціну 25, а інша дія перезаписує 30. Перевірте чи в /admin/products/action/update/edit/ немає 2х дій одночасно
integrator писал/а: тоді це ще інше питання - наскільки памятаю, на форумі ви вже його задавали, спробуйте в працівника Бокса вияснити, бо в мене немає доступу до лінку зі скріну. Виглядає, що у вас якесь типу зациклення, яке пробує записати ціну 25, а інша дія перезаписує 30. Перевірте чи в /admin/products/action/update/edit/ немає 2х дій одночасно
В мене э дві дії, все правильно Одна загальна яка ставить на всі товари 25, а інша конкретна яка ставить 30 Тут питання в тому чому так часто запускається Чекаю відповіді від "працівника Бокса"
[quote]
integrator писал/а:
тоді це ще інше питання - наскільки памятаю, на форумі ви вже його задавали, спробуйте в працівника Бокса вияснити, бо в мене немає доступу до лінку зі скріну.
Виглядає, що у вас якесь типу зациклення, яке пробує записати ціну 25, а інша дія перезаписує 30. Перевірте чи в /admin/products/action/update/edit/ немає 2х дій одночасно
[/quote]
В мене э дві дії, все правильно
Одна загальна яка ставить на всі товари 25, а інша конкретна яка ставить 30
Тут питання в тому чому так часто запускається
Чекаю відповіді від "працівника Бокса"
Зміни в товарі може робити: масові дії з товарами масовий імпорт перерахунок цін правило націнки імпорт прайсів постачальника автоматичні дії при збереженні товару запит АРІ оновлення товару з іншої системи, наприклад пром.
Зміни в товарі може робити:
масові дії з товарами
масовий імпорт
перерахунок цін
правило націнки
імпорт прайсів постачальника
автоматичні дії при збереженні товару
запит АРІ
оновлення товару з іншої системи, наприклад пром.
Влад, Игорь я выяснил, что есть негласный порядок обработки обращений поэтому, когда хотим реакцию именно от разработчика или от специалиста поддержки OneBox
1. Выставили обращение 2. Ждем реакцию девела OneBox 3. Если кто-то ответил раньше, то не факт, что девел вообще заглянет в топик
Влад, Игорь
я выяснил, что есть негласный порядок обработки обращений
поэтому, когда хотим реакцию именно от разработчика
или от специалиста поддержки OneBox
1. Выставили обращение
2. Ждем реакцию девела OneBox
3. Если кто-то ответил раньше, то не факт,
что девел вообще заглянет в топик
Вячеслав - по завданні виглядало просто: якщо стоїть автоматична дія при зміні даних в товарі - тоді вона і спрацьовує. значить потрібно відслідкувати хто саме хмінює сам товар. Думав, девела не потрібно.
Вячеслав - по завданні виглядало просто: якщо стоїть автоматична дія при зміні даних в товарі - тоді вона і спрацьовує.
значить потрібно відслідкувати хто саме хмінює сам товар.
Думав, девела не потрібно.
Легеза Вячеслав Валерианович ФОП Легеза Вячеслав Валерианович писал/а: Влад, Игорь я выяснил, что есть негласный порядок обработки обращений поэтому, когда хотим реакцию именно от разработчика или от специалиста поддержки OneBox
[quote]
Легеза Вячеслав Валерианович
ФОП Легеза Вячеслав Валерианович писал/а:
Влад, Игорь
я выяснил, что есть негласный порядок обработки обращений
поэтому, когда хотим реакцию именно от разработчика
или от специалиста поддержки OneBox
[/quote]
Мне Устименко также это говорил, но это не факт
Вот пример задачи https://crm-onebox.com/ru/support/price-platforms-and-marketplaces/4361-import-zakaza-s-rozetki/
Я писал там и потом подключился Чижик, а потом уже Бодяко
Так что шанс есть, хотя если учитывать что автор я, то наверное вероятность минимальная :)
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий