Не працює дія Автоматично створити ТТН Автоматично створюється ТТН Нової пошти, якщо вказано вагу і розмір процесу ()
Після переходу на етап з дією Автоматично створити ТТН Бокс "зависає".
Через кілька хвилин видається помилка "504 Gateway Time-out. nginx"
Відділення підтягуються нормально.
Вкладка "Нова пошта" для ручного створення ТТН відкривається довго (кілька хвилин), але ТТН вручну створюється нормально.
Не працює дія Автоматично створити ТТН Автоматично створюється ТТН Нової пошти, якщо вказано вагу і розмір процесу ()
Після переходу на етап з дією Автоматично створити ТТН Бокс "зависає". Через кілька хвилин видається помилка "504 Gateway Time-out. nginx" Відділення підтягуються нормально. Вкладка "Нова пошта" для ручного створення ТТН відкривається довго (кілька хвилин), але ТТН вручну створюється нормально.
Вибачте, схоже, проблема вирішина. Я створив додаткове поле для налаштування НП, а потім відмовився від нього і не прибрав його з усіх автоматичних дій. Та чомусь воно впливало на НП. Коли я очистив значення за замовчуванням в цьому полі, все стало працювати.
Вибачте, схоже, проблема вирішина.
Я створив додаткове поле для налаштування НП, а потім відмовився від нього і не прибрав його з усіх автоматичних дій. Та чомусь воно впливало на НП. Коли я очистив значення за замовчуванням в цьому полі, все стало працювати.
Це не може бути пов'язано за автоматичними діями по Новій пошті? Дуже багато часу: NovaPoshta_CronHourDefault
NovaPoshta_CronDayDefault
Проблема знову з'явилась.
Це не може бути пов'язано за автоматичними діями по Новій пошті? Дуже багато часу:
NovaPoshta_CronHourDefault
[file]13805[/file]
NovaPoshta_CronDayDefault
[file]13806[/file]
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий