МЕТА
Показувати зображення першого товару замовлення у списку замовлень, як на скрині 1210
Як спробував реалізувати:
1. Є дія: Копировать поле продукта в дополнительное поле продукта процесса
зараз не можна вибрати системне поле продукту Изображение, щоб скопіювати його у додаткове поле продукту процесу: Зображення.пп з типом файл
2. Є дія: Копировать значение дополнительного поля продукта процесса в дополнительное поле процесса
нею я скопіюю додаткове поле продукту процесу: Зображення.пп у додаткове поле процесу: Зображення.бп
Таким чином я б зміг вивести у таблицю замовлень списком колонку таблиці Зображення.бп й бачити зображення продукту, як на скрині.
Зображення повинно мати такий самий розмір у пікселях, як ми бачимо при перегляді продуктів списком.
Прошу дати оцінку цієї доробки по пунктах, щоб можна було реалізувати описане.
[file]16229[/file]
МЕТА Показувати зображення першого товару замовлення у списку замовлень, як на скрині 1210
Як спробував реалізувати: 1. Є дія: Копировать поле продукта в дополнительное поле продукта процесса зараз не можна вибрати системне поле продукту Изображение, щоб скопіювати його у додаткове поле продукту процесу: Зображення.пп з типом файл
2. Є дія: Копировать значение дополнительного поля продукта процесса в дополнительное поле процесса нею я скопіюю додаткове поле продукту процесу: Зображення.пп у додаткове поле процесу: Зображення.бп
Таким чином я б зміг вивести у таблицю замовлень списком колонку таблиці Зображення.бп й бачити зображення продукту, як на скрині. Зображення повинно мати такий самий розмір у пікселях, як ми бачимо при перегляді продуктів списком.
Прошу дати оцінку цієї доробки по пунктах, щоб можна було реалізувати описане.
[quote]
anonymous hamster
OneBox production писал/а:
2. Не понял, что оценивать. Попробуй сейчас вставить фото в допполе заказа и посмотреть что будет в списке
[/quote]
тут https://crm.smartid.com.ua/36340/
ось що вийшло
[file]16230[/file]
[file]16231[/file]
А может просто вывести колонку Продукты в списке заказов и там настроить отображение изображения Будет вот так выглядеть Настраивается вот тут
А может просто вывести колонку Продукты в списке заказов и там настроить отображение изображения
Будет вот так выглядеть [file]16233[/file]
Настраивается вот тут [file]16234[/file] [file]16235[/file]
Бушуев Святослав Юрьевич Именная лицензия писал/а: А может просто вывести колонку Продукты в списке заказов и там настроить отображение изображения
гарне яке рішення :) зараз запитаю у Клієнта, чи підійде варіант
[quote]
Бушуев Святослав Юрьевич
Именная лицензия писал/а:
А может просто вывести колонку Продукты в списке заказов и там настроить отображение изображения
[/quote]
гарне яке рішення :)
зараз запитаю у Клієнта, чи підійде варіант
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий