Відповіді:
Доброго дня.
Експортувати потрібно дані про процеси, які зараз надсилаються в Google Таблиці (скрін додається), а також інформацію про контакти.
Після експорту ці дані будуть використовуватися для аналізу в Metabase.
Дайте знати, якщо потрібні додаткові деталі.
05.02.2025, 07:53
Можна зробити дію, схожу на Експорт процесів у таблиці Google. Тільки додатково там будуть налаштування підключення до БД MySQL. Відповідно ми будемо підключатися до БД та вставляти/оновлювати там дані у зазначеній таблиці. Уточніть, Ви хочете продукти процесу вивантажувати в якусь від окрему таблицю або як взагалі там зберігати? Наприклад у вивантаженні в гугл таблиці є варіанти вивантажувати 1 рядок як продукт процесу або як процес, але так як у нас буде БД з'явилася можливість продукти та їх додаткові. поля вивантажувати в окрему табличку, наприклад.
05.02.2025, 12:42
Оригінальний коментар доступний на версії: ru
Дякую за уточнення.
Мені потрібно, щоб структура даних у MySQL була зручною для аналізу в Metabase. Чи правильно я розумію, що можна створити окрему таблицю для процесів, окрему для продуктів процесу і окрему таблицю по клієнтам, з додатковими полями для всіх таблиць? Якщо так, то цей варіант виглядає логічним.
Якщо є рекомендації щодо структури, яка буде більш ефективною для подальшої роботи з даними, буду радий їх розглянути.
07.02.2025, пятница, 07:40
Так, ми можемо продукти процесу вивантажувати в окремі таблички, процеси в окремі та самих клієнтів в окремі пов'язуючи при цьому всі сутності по айдішкам. Я дам Вам можливість самостійно писати в які таблиці та які поля вивантажувати якісь сутності в дії. Дія займе близько 12 год. За підсумками Ви зможете зробити "копію" даних боксу на замовлення в потрібній Вам базі для подальшої аналітики цих даних.
Виставити рахунок?
07.02.2025, пятница, 12:49
Розшарив лінк. Подивіться,будь ласка.
Якщо це буде PostgreSQL замість MySQL. Прайс буде такий самий?
10.02.2025, понедельник, 21:00
1. Чому продукти у таблиці Замовлення?
2. Що за таблиця warehouse? У перекладі це означає склади, але ми не обговорювали передачу ніяких складських залишків чи складів - я оцінював передачу лише продуктів процесу, клієнта та інформації про процес.
3. Якщо база буде PostgreSQL, оцінка така ж за умови, що буде тільки якась одна БД. Тобто. за ту ж оцінку я не зроблю і mysql і postgre
11.02.2025, вторник, 12:16
Сума рахунку влаштовує, але я не розумію до кінця що отримаю на виході.
Могли би Ви мені зателефонувати щоб ми би швидко обговорили ці питання. Можемо списатися у телеграмі і погодити call.
База буде PostgreSQL. Домен і юзера я надам.
Наразі аналітика відбувається як зазначено на скріншоті в додатку.
11.02.2025, вторник, 14:29
я доопрацюю дію, у ньому буде:
1. Поля для ip та доступів до бази даних + назва бази даних, в яку необхідно вивантажувати інформацію
2. Налаштування з вибором у яку таблицю та яке поле у зазначеній базі писати інформацію про замовлення, продукти замовлення, клієнта
3. Вибір статусів, у яких вивантажуватиме процеси.
Після налаштування дія запускатиметься раз на годину і вивантажуватиме процеси у вибраних БП у сторонню базу даних у зазначені в налаштуваннях поля. Таким чином Ви отримаєте "копію" зазначених даних (про замовлення, клієнта, продукти замовлення) у сторонній базі даних.
Якщо щось із вищеописаного незрозуміло, Ви можете уточнити це тут у текстовому режимі.
11.02.2025, вторник, 15:11
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар