Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю, не перераховує додаткові ціни. Жодних налаштувань до моменту багу не проводилось.
Основну ціну перераховує.
Приклад, товар https://box.metrader.com.ua/app/product/150852/edit/?tabid=0
можете змінити ціну закупівлі і додаткові ціни не зміняться.
Якщо створити нову додаткову ціну, система її запонить але при повторній зміні ціни постачальника чи привила націнки її система вже не перераховує. Прошу пофіксити.
Вітаю, не перераховує додаткові ціни. Жодних налаштувань до моменту багу не проводилось. Основну ціну перераховує.
можете змінити ціну закупівлі і додаткові ціни не зміняться. Якщо створити нову додаткову ціну, система її запонить але при повторній зміні ціни постачальника чи привила націнки її система вже не перераховує. Прошу пофіксити.
Доброго дня. Уточніть будь ласка на основі якої дії в автоматизації щось має змінюватись? перерахунок цін має працювати після оновлення прайсу постачальника, прайс постачальника востаннє оновлювався 12 числа, тобто. Ціни з того моменту не змінювалися. Уточніть будь-яке конкретне налаштування і де не працює.
Доброго дня. Уточніть будь ласка на основі якої дії в автоматизації щось має змінюватись? перерахунок цін має працювати після оновлення прайсу постачальника, прайс постачальника востаннє оновлювався 12 числа, тобто. Ціни з того моменту не змінювалися. Уточніть будь-яке конкретне налаштування і де не працює.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Доброго дня, ціна перераховується автоматичним перерахунком цін. Але проблема в тому, що якщо Ви навіть вручну зміните ціну закупки, натисните перерахувати, основна ціна товару зміниться, а додаткові ні. Зверніть увагу наприклад Рівень цін Rozetka, ця ціна нижча за стандартну хоча по правилах націнки вона має бути більшо. І ось коли Ви зміните ціну постачальника чи навіть націнку на цей рівень цін (Rozetka) ця ціна не зміниться. Я створив новий рівень цін Rozetka2, переразував ціни, ціна прорахувалась і заповнилась, але якщо змінити наприклад зукупівельну ціну в постачальника чи націнку вона вже не зміниться в рівні цін Rozetka2.
Доброго дня, ціна перераховується автоматичним перерахунком цін. Але проблема в тому, що якщо Ви навіть вручну зміните ціну закупки, натисните перерахувати, основна ціна товару зміниться, а додаткові ні. Зверніть увагу наприклад Рівень цін Rozetka, ця ціна нижча за стандартну хоча по правилах націнки вона має бути більшо. І ось коли Ви зміните ціну постачальника чи навіть націнку на цей рівень цін (Rozetka) ця ціна не зміниться. Я створив новий рівень цін Rozetka2, переразував ціни, ціна прорахувалась і заповнилась, але якщо змінити наприклад зукупівельну ціну в постачальника чи націнку вона вже не зміниться в рівні цін Rozetka2.
Alex писал/а: Доброго дня, ціна перераховується автоматичним перерахунком цін. Але проблема в тому, що якщо Ви навіть вручну зміните ціну закупки, натисните перерахувати, основна ціна товару зміниться, а додаткові ні. Зверніть увагу наприклад Рівень цін Rozetka, ця ціна нижча за стандартну хоча по правилах націнки вона має бути більшо. І ось коли Ви зміните ціну постачальника чи навіть націнку на цей рівень цін (Rozetka) ця ціна не зміниться. Я створив новий рівень цін Rozetka2, переразував ціни, ціна прорахувалась і заповнилась, але якщо змінити наприклад зукупівельну ціну в постачальника чи націнку вона вже не зміниться в рівні цін Rozetka2.
[quote]
Alex писал/а:
[/quote]
на основании какого функционала или правила пересчета для этого продукта должна пересчитыватся цена?
https://box.metrader.com.ua/app/product/150852/margin/?ok=1 вот я пересчитываю цену, мне пересчет показывает что применяется правило
https://box.metrader.com.ua/app/productmargin/1062/control/
в котором на уровни цен розетки и розетка 2 стоят константные значения. Вопрос: какой именно уровень цен и на какое значение должен изменится и на каком основании?
gingerbread OneBox production писал/а: Там забилася таблиця історії змін, я її почистив і, швидше за все, це вплинуло і стало працювати як треба.
почистить і мені будь ласка. Також одна ціна з рівня цін не змінюється
[quote]
gingerbread
OneBox production писал/а:
Там забилася таблиця історії змін, я її почистив і, швидше за все, це вплинуло і стало працювати як треба.
[/quote]
почистить і мені будь ласка. Також одна ціна з рівня цін не змінюється
[quote]
gingerbread
OneBox production писал/а:
Там забилася таблиця історії змін, я її почистив і, швидше за все, це вплинуло і стало працювати як треба.
[/quote]
https://knigarnia.1b.app/app/product/1533228/edit/ цей товар , рівень 1 , не видалити, не змінити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар