Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Мене звати Петро, і я Провідник IC-системи. Я щодня бачу, як компанії купують десятки інтеграцій (це той самий "бісер"), але не мають нитку (логіку), щоб зібрати їх у працюючий бізнес-процес. Результат? Хаос і зневіра.
Я вже бачив, як такий підхід ледь не вбив бізнес Миколи, який заплатив за «технічне впровадження».
У четвер:
- Історія Миколи та його "бісерного" хаосу.
- Чому логіка завжди перемагає кількість інтеграцій.
- Як IC-кредити — це та сама нитка, яка збирає ваш бізнес в ефективну систему.
Перевірте, чи не розсипаються ваші IC-кредити через неправильну логіку!
Не пропускайте Історію тижня щочетверга.
#ICstories #BPM #Автоматизація #iCOLOR #LogicFirst
[file]24798[/file]
Мене звати Петро, і я Провідник IC-системи. Я щодня бачу, як компанії купують десятки інтеграцій (це той самий "бісер"), але не мають нитку (логіку), щоб зібрати їх у працюючий бізнес-процес. Результат? Хаос і зневіра.
Я вже бачив, як такий підхід ледь не вбив бізнес Миколи, який заплатив за «технічне впровадження».
У четвер: - Історія Миколи та його "бісерного" хаосу. - Чому логіка завжди перемагає кількість інтеграцій. - Як IC-кредити — це та сама нитка, яка збирає ваш бізнес в ефективну систему.
Перевірте, чи не розсипаються ваші IC-кредити через неправильну логіку! Не пропускайте Історію тижня щочетверга.
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників»
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар