1b.app
Скопійоване посилання -

Додаток «Вчасно.Каса» (OneBox Corp) не працює

Шановна команда розробників OneBox!

Ми, як вендор сервісу ПРРО «Вчасно.Каса», звертаємося до вас щодо критичної проблеми в роботі вашого додатку, який розміщено у каталозі OneBox.

1. Контекст перевірки: Ми провели внутрішній краш-тест за методологією інтегратора. Підключення API пройшло успішно, але на етапі видачі чека інтеграція повністю блокується.

2. Технічний Звіт про Збій: Спеціаліст пройшов по логіці, як додумалися зробити методом тика (що вже є ознакою відсутності документації). При спробі відправити чек у фіскальний сервіс, додаток не робить запит на наш API, а вибиває внутрішню помилку OneBox:

Симптом: Система вимагає додати ідентифікатор для надсилання електронного чеку, але не вказує, яке саме поле для цього використовується.

Дії, що не спрацювали: Ми спробували додати додаткове поле Поле для запису ідентифікатора чека.бп та налаштувати його (як вимагає логіка OneBox), але це не дало результату.

3. Наслідки та Вимога: Вважаємо, що наявний додаток є не готовим і не може бути використаний кінцевими клієнтами без додаткових знань.

Ми просимо вас:

Надати коментар розробника, який створював додаток, з чітким поясненням: Який саме ідентифікатор OneBox очікує і де його потрібно налаштувати в конструкторі дій.

За необхідності - виправити логіку додатку, оскільки ця незрозуміла валідація блокує доступ наших спільних клієнтів до інтеграції. Додатково за можливості - надайте документацію по налаштуванню даного модулю

Від швидкості вашої реакції залежить, чи зможемо ми розблокувати ринок клієнтів, яким потрібна фіскалізація.

Дякуємо!

Відповіді:

Андрій писал/а:
Ми провели внутрішній краш-тест за методологією інтегратора

Легеза Вячеслав я так розумію в своїх відосиках ви навіть не змогли корректно налаштувати дію запиту на фіскалізацію чека?

Судячи із теми https://1b.app/ua/forum/integration-with-cashier-and-software-ppo/20041-icolor-s... і наявного там імені автора.
19.12.2025, 15:03

Легеза Вячеслав iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ)
ФОП Легеза В.В.
Іменна ліцензія
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача

Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:

Андрій писал/а:
Ми провели внутрішній краш-тест за методологією інтегратора

Легеза Вячеслав я так розумію в своїх відосиках ви навіть не змогли корректно налаштувати дію запиту на фіскалізацію чека?

Судячи із теми https://1b.app/ua/forum/integration-with-cashier-and-software-ppo/20041-icolor-s... і наявного там імені автора.

Пане Максиме, вітаю вас!

Питання в цьому топіку поставив не я, а пан Андрій (офіційний представник сервісу Вчасно), який тестував додаток разом зі мною.

Той факт, що ні офіційний представник Вендора, ні Інтегратор не змогли інтуїтивно знайти потрібне налаштування і "коректно налаштувати дію" без документації.
Тобто, це якраз і є підтвердженням проблеми User Experience (UX) наявного рішення, про яку написав пан Андрій.

Прошу надати відповідь по суті технічного запиту колег з Вчасно: який саме ідентифікатор очікує система і в якому полі?

Сподіваюся, що це єдине, що потрібно зараз для запуску та перевірки функції інтеграції.
Дякую.
19.12.2025, 17:13
Вячеслав Легеза

Легеза Вячеслав
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а:
Питання в цьому топіку поставив не я, а пан Андрій (офіційний представник сервісу Вчасно), який тестував додаток разом зі мною.

Дуже дивно, що ви, як "інтегратор" - не звернулися з проблемою до розробників з прикладом налаштувань і описом на якому етапі і яка у вас виникає помилка (як в будь-яких інших випадках), а залишили це на пана Андрія (який напевне вперше бачить налаштування системи), або взагалі "на свавілля долі".

Легеза Вячеслав
Прошу надати відповідь по суті технічного запиту колег з Вчасно: який саме ідентифікатор очікує система і в якому полі?

Сподіваюся, що це єдине, що потрібно зараз для запуску та перевірки функції інтеграції.

Нажаль, із опису цього запиту мені не зрозуміло де і що ви налаштовували, і на якому етапі у вас виникла і яка помилка.

Прошу, як "інтегратора" надати мені більш деталізовану інформацію де саме і що ви налаштували і на якому етапі виникає помилка.

Нажаль, як і техпідтримка будь-якого сервісу та його API не може зрозуміти суть проблеми з запитом без його прикладу - ми не можемо зрозуміти помилку налаштувань не перевіривши їх.

Легеза Вячеслав
Той факт, що ні офіційний представник Вендора, ні Інтегратор не змогли інтуїтивно знайти потрібне налаштування і "коректно налаштувати дію" без документації.
Тобто, це якраз і є підтвердженням проблеми User Experience (UX) наявного рішення, про яку написав пан Андрій.

Я думаю розробники зможуть дійти згоди про покращення UI/UX для кращого сприйняття за наявності пропозицій.
19.12.2025, 17:29

Вітаю. Я з флоу видачі чеку саме у OneBox, так як до цього не працював з ним.
Підкажіть, будь ласка, я вірно розумію, що тригером для фіскалізації є "Прийняття оплати"? (Скріншоти)
Опишіть, як має відбуватись видача чеку зі сторони клієнта. Наразі отримую помилку:

{status: "ok", reloadError: "Помилка отримання JSON чека з Вчасно.", messageerrorsecond: 0,…}
documentopenArray: []
messageerrorsecond: 0
reloadError: "Помилка отримання JSON чека з Вчасно."
status: "ok"
topmenuHTML: "<div class=\"js-menublock-3 mobile-scroll max-w-100\">\n\n</div>"

При цьому запит на сервіс Вчасно не надходить
Дякую за час
22.12.2025, 15:01

Зорієнтуйте будь-ласка посиланням на процес в OneBox, де налаштовано вказаний бізнес-процес?
Бо система як конструктор, її можна налаштувати як завгодно - мені потрібно проаналізувати налаштування
22.12.2025, 15:04

Болотян Юрий Александрович SheBo
SHEBO
Іменна ліцензія
Доброго дня! У нас налаштовано Вчасно на проєкті для стомат клінік вже більше року працюємо ніяких проблем , налаштували без проблемс
29.12.2025, 13:11
Компанія SheBo спеціалізується на впровадженні CRM системи OneBox, продаж тарифних планів OneBox (хмара, коробка). У нашому портфоліо понад 100 успішно впроваджених проектів і більш 20 різних напрямків бізнесу. Унікальні технології впровадження проектів, були розроблені спільно з технічними фахівцям

Доброго дня, перегляньте, будь ласка, даний процес - https://ictransfer.1b.app/app/workflow/11/constructor/. Чи є він правильним? Так як зараз при спробі виконання дії продажу отримується безкінечний цикл запитів на фіскалізацію чеку продажу. Відповідно формується велика кількість однакових чеків.
Задача: https://ictransfer.1b.app/7/
Також решта чомусь не враховується з повної суми оплати. Посилання на чек - https://kasa.vchasno.ua/check-viewer/TEST_0sJsFP0YvhG0Uw
06.01.2026, 15:06

Ні, не зовсім вірно.
1. Не вказано налаштування яке забороняє повторний запит якщо заповнено додаткове поле (поставив)
2. Не вказано на який етап перемкнути якщо успішно фіскалізовано, або якщо помилка
Тому і виходило, що кожну хвилино створювало чек, а захист від дублів був вимкнений.
06.01.2026, 15:29

Максиме, дякую за Вашу відповідь
Підкажіть, яким чином побороти дану помилку (відтворюється на етапі продажу/повернення). Додав скріншот
Якщо маєте можливість - внесіть корективи щодо даного ідентифікатору, або підкажіть де він має вказуватись
14.01.2026, 10:28

Як мінімум треба було поставили галочку "Запускати дію під час переходу в статус" як я раніше казав при фіскалізації чека.
Бо ви намагались отримати інформацію по чеку до того, як чек створить.
14.01.2026, 10:32

serpetskiyvaleriy
BoostWin kazino android üçün yükləyəndən sonra ən sevdiyim xüsusiyyət, ani bildirişlərdir. Məsələn, yeni bonus çıxanda dərhal telefonuma bildiriş gəlir. Heç bir şeyi qaçırmıram. Həmçinin uduşlarım barədə də bildiriş gəlir. https://boostwin-az.com/ məni həvəsləndirir. Bir də onların gecə rejimi var, qaranlıqda göz yormur. Mən gecə oynamağı sevirəm, ona görə bu xüsusiyyət çox işə yarayır. Proqramın yaddaş istifadəsi də minimaldır, telefonum ləngimir. Ümumiyyətlə, BoostWin mənim gözləntilərimi tamamilə qarşıladı. Bütün mobil kazino həvəskarlarına tövsiyə edirəm, təcrübə etməyə dəyər.
вчера, 09:07

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар