Потрібна галочка заміняти ці фільтра у всіх товарах де вони є(і удаляти заміннені фільтри при повторному створенні удаленних їх замінювати на цей заміняєм)
Потрібна галочка заміняти ці фільтра у всіх товарах де вони є(і удаляти заміннені фільтри при повторному створенні удаленних їх замінювати на цей заміняєм)
Вмасовому управліні контентом
фото1 [file]14483[/file]
на вкладці фото2 [file]14484[/file]
Потрібна галочка заміняти ці фільтра у всіх товарах де вони є(і удаляти заміннені фільтри
при повторному створенні удаленних їх замінювати на цей заміняєм)
фото3 [file]14485[/file]
Вмасовому управліні контентом фото1
на вкладці фото2 Потрібна галочка заміняти ці фільтра у всіх товарах де вони є(і удаляти заміннені фільтри при повторному створенні удаленних їх замінювати на цей заміняєм) фото3
Бучковский Ростислав Васильевич писал/а: Потрібна галочка заміняти ці фільтра у всіх товарах де вони є(і удаляти заміннені фільтри при повторному створенні удаленних їх замінювати на цей заміняєм)
Уточните пожалуйста логику на примере какого-то товара.. Ибо сейчас и не заменит фильтр, которого же нет?)
[quote]
Бучковский Ростислав Васильевич писал/а:
Потрібна галочка заміняти ці фільтра у всіх товарах де вони є(і удаляти заміннені фільтри
[/quote]
Уточните пожалуйста логику на примере какого-то товара..
Ибо сейчас и не заменит фильтр, которого же нет?)
Бучковский Ростислав Васильевич писал/а: Потрібна галочка заміняти ці фільтра у всіх товарах де вони є(і удаляти заміннені фільтри при повторному створенні удаленних їх замінювати на цей заміняєм)
Уточните пожалуйста логику на примере какого-то товара.. Ибо сейчас и не заменит фильтр, которого же нет?)
У всіх товарах де є такі фільтри.
[quote]
Тындык Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
[quote]
[/quote]
Уточните пожалуйста логику на примере какого-то товара..
Ибо сейчас и не заменит фильтр, которого же нет?)
[/quote]
Бучковский Ростислав Васильевич писал/а: У всіх товарах де є такі фільтри.
Насколько я вижу - при изменении без значений - просто должно поменять фильтры. Что именно вы ещё хотите доработать - объясните на примере пожалуйста?
[quote]
[/quote]
Насколько я вижу - при изменении без значений - просто должно поменять фильтры.
Что именно вы ещё хотите доработать - объясните на примере пожалуйста?
Я описав тут доробку яку доцільніше зробити і посуті вона виконає туж дію, і закриє питання з дублями фільтрів які я хотів тут закрити
https://1b.app/ru/forum/stock/13553-potribna-dorobka-v-filtrah-tovariv-vozmozhnost-obedinit-produkti-s-pervim-vibrannim/
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий