Віталій, вітання якщо прийшли з іншої СРМ, то як правило в них і немає функціоналу складів (ERP), а вхідна ціна - це частина цього. По правильному - рекомендуємо налаштувати закупівлю товарів через бізнес-процес, далі налаштувати правила формування вхідної ціни і в карті товару поставити галочки синхронізації цін з постачальниками і складами. тоді вам не доведеться міняти вручну.
Віталій, вітання
якщо прийшли з іншої СРМ, то як правило в них і немає функціоналу складів (ERP), а вхідна ціна - це частина цього.
По правильному - рекомендуємо налаштувати закупівлю товарів через бізнес-процес, далі налаштувати правила формування вхідної ціни і в карті товару поставити галочки синхронізації цін з постачальниками і складами.
тоді вам не доведеться міняти вручну.
Игорь, в некоторых оно есть. Визуально мне пока тяжело ... Я пытаюсь повторить то что я делал на других CRM. Но к сожалению я даже пока не смог найти "настройка таблицы" ... Все CRM разные и подход разный ...
Игорь, в некоторых оно есть. Визуально мне пока тяжело ... Я пытаюсь повторить то что я делал на других CRM. Но к сожалению я даже пока не смог найти "настройка таблицы" ... Все CRM разные и подход разный ...
Мациборка Виталий вам нужно зайти в настройки интерфейса, там найти блок Продукты таблицей и перейти в Настройки
[Мациборка Виталий #1868] вам нужно зайти в настройки интерфейса, там найти блок Продукты таблицей и перейти в Настройки
[file]13125[/file] [file]13126[/file]
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий