Добрий день.
Зменшилась швидкість завантаження сторінок.
Сторінки з фото завантажуються довше ніж сторінки без фото, хоча:
- фото невеликі, наприклад, три фото по 100 Кб на одній сторінці;
- сторінка не редагувалась кілька місяців і раніше вона завантажувалась швидше.
За цей час додали код ДживоЧату і віджету Бінотел, але чому швидкість більша на сторінка без фото?
Довго завантажується з фото: https://drukaryk.com/shopzhurnaly-z-okhorony-pratsizhurnal-reiestratsii-instruktazhiv-z-pytan-okhoron/
Швидко завантажується без фото: https://drukaryk.com/papir-dlya-notatok-9090-250-ark-prokleieniy/
Може неправильно виставлені налаштування для фото?
Добрий день. Зменшилась швидкість завантаження сторінок. Сторінки з фото завантажуються довше ніж сторінки без фото, хоча: - фото невеликі, наприклад, три фото по 100 Кб на одній сторінці; - сторінка не редагувалась кілька місяців і раніше вона завантажувалась швидше. За цей час додали код ДживоЧату і віджету Бінотел, але чому швидкість більша на сторінка без фото?
Сьогодні стало краще. Вчора були проблеми. І вони періодично повторюються. Ось дані Гугл по часу завантаження за місяць:
Порвіняння швидкості завантаження і кількості переглядів три місяці: Є кореляція. Це сервер не справляється? Чи неправильні нашаштування Ванбокс? Максимум переглядів за день - 1000. Це ж нібито не багато.
Сьогодні стало краще.
Вчора були проблеми. І вони періодично повторюються.
Ось дані Гугл по часу завантаження за місяць: [file]7752[/file]
Порвіняння швидкості завантаження і кількості переглядів три місяці: [file]7753[/file]
Є кореляція. Це сервер не справляється? Чи неправильні нашаштування Ванбокс?
Максимум переглядів за день - 1000. Це ж нібито не багато.
Я не вижу проблемы с сайтом, возможно гугл учитывает скорость загрузки каких то страниц, которые мы с вами не открывали и на которых действительно что-то долго работает. Но для того чтобы это пофиксить, если действительно есть проблема мне нужно самому зайти на страницу и увидеть что она тупит, но сейчас указанные вами страницы я открываю за полторы секунды а это быстро.
Я не вижу проблемы с сайтом, возможно гугл учитывает скорость загрузки каких то страниц, которые мы с вами не открывали и на которых действительно что-то долго работает. Но для того чтобы это пофиксить, если действительно есть проблема мне нужно самому зайти на страницу и увидеть что она тупит, но сейчас указанные вами страницы я открываю за полторы секунды а это быстро.
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий