Потрібно підключити і налаштувати інтеграцію з checkbox? Наші партнери інтегратори з радістю допоможуть вам у вирішенні питання. Ви можете зврнутись до них особисто: https://1b.app/ru/partner/search/?tags[]=3 Ви можете створити топі на форумі і там описати ваше завдання.
Створити топік на форумі
Integrator.com.ua писал/а: запитуйте що саме цікавить
Куда помещать процесс создания отчета ( звіт початку та звіт закінчення зміни). А также процесс создания чека, думаю это туда же, куда и окончание сделки, когда клиент забрал товар.
[quote]
Сусяк Ігор
Интегратор
Integrator.com.ua писал/а:
запитуйте що саме цікавить
[/quote]
Куда помещать процесс создания отчета ( звіт початку та звіт закінчення зміни).
А также процесс создания чека, думаю это туда же, куда и окончание сделки, когда клиент забрал товар.
Голяк Вадим писал/а: Куда помещать процесс создания отчета ( звіт початку та звіт закінчення зміни).
припускаю, що виговорите про автоматизацію відкриття і закриття зміни. тоді для цього у вас має бути зареєстрована в Checkbox торгова точка, каса, касир. Ці дані вписуєте в інтеграцію в .1b.app далі робите окремий бізнес-процес Каси, де робите мінімум 2 етапи Відкрита каса і Закрита каса, де ставите відповідні дії і налаштовуєте, щоб спрацьовувало автоматичне переключення етапів.
Голяк Вадим писал/а: А также процесс создания чека, думаю это туда же, куда и окончание сделки, когда клиент забрал товар.
не зовсім , це окремий етап або процедура, дія "Создание чека продажи, его фискализация и доставка клиенту по email ", яку налаштовуєте під себе. А спрацьовувати має тільки тоді, коли ви отримали фактичний платіж, і то тільки ті, які узгодите з бухгалтером (як правило це готівка і оплата карткою)
[quote]
Голяк Вадим писал/а:
Куда помещать процесс создания отчета ( звіт початку та звіт закінчення зміни).
[/quote]
припускаю, що виговорите про автоматизацію відкриття і закриття зміни.
тоді для цього у вас має бути зареєстрована в Checkbox торгова точка, каса, касир. Ці дані вписуєте в інтеграцію в .1b.app
далі робите окремий бізнес-процес Каси, де робите мінімум 2 етапи Відкрита каса і Закрита каса, де ставите відповідні дії і налаштовуєте, щоб спрацьовувало автоматичне переключення етапів.
[quote]
Голяк Вадим писал/а:
А также процесс создания чека, думаю это туда же, куда и окончание сделки, когда клиент забрал товар.
[/quote]
не зовсім , це окремий етап або процедура, дія "Создание чека продажи, его фискализация и доставка клиенту по email ", яку налаштовуєте під себе. А спрацьовувати має тільки тоді, коли ви отримали фактичний платіж, і то тільки ті, які узгодите з бухгалтером (як правило це готівка і оплата карткою)
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий